Znów problemy z pocztą polską?

diablos993
Kontakt:

Znów problemy z pocztą polską?

Post autor: diablos993 »

Mam pewien problem. Już po raz kolejny poczta ma problemy z dostarczaniem paczek pod mój adres... Dane itp są prawidłowe mimo to paczka wraca po kilku dniach do nadawcy:/ Nie dochodzi chyba nawet na moją pocztę(niejednokrotne telefony). Co to może być? napinacz doszedł mi dopiero po 3 wysyłce:/ Teraz hamulec wysyłany jest 2 raz? Wiecie coś na temat takich anomali? Miał ktoś taki problem? :/
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
mrutbdg
Kontakt:

Post autor: mrutbdg »

W takim przypadku lepiej zacznij kozystac z kuriera co zapewni Ci ze dostarczy do domu choc kurierzy czasami jezdza w srodku dnia kiedy nikogo nie ma wiec tez zdarzaja sie problemy :S A poczta ogolnie szwankuje. Ja wyslalem gripy i przez tydzien do kolesia jeszcze nie doszly i powoli mnie to martwi ze magicznie "zaginely" na poczcie :s
Demo 8 2010 BoXXer Race
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Poczta Polska jest w ogóle dziwnym instytutem...do mnie rachunek za gaz zamiast przychodzić do mnie przychodzi do mojej sąsiadki xD
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

dajcie spokoj z ta poczta polska.. naprawde wole dolozyc kilka zeta i miec partsa na nastepny dzien no max za dwa..
pankrzys
Kontakt:

Post autor: pankrzys »

ja np czekam ponad 2 tydzień na hajs z ubezpieczalni za auto :D niestety alianz puścił przekazem pocztowym :|
diablos993
Kontakt:

Post autor: diablos993 »

Mhmmm... a mam pytanko jeszcze jak zachowuje się kurier POCZTEX? Warto nim wysyłać?(gość ma mi wysłać tym Jurka) Potrzebuję właśnie dostawy w max 2 dni... Środa wysyłka, Piątek najpóźniej odbiór, bo dalej jest weekend i w pon pewnie nie pracują(a w poniedziałek jadę na ustawkę do Łagiewnik i trzeba mieć sprzęt). Można liczyć na tą firmę? Dodam, że do mnie dość ciężko trafić? Istnieje taka rubryka jak " Dodatkowe informacje o dojeździe czy coś takiego? Proszę o szybką odpowiedź.
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
nooz
Kontakt:

Post autor: nooz »

na rowerowym.com nie można wysłać przez poczte i jest dobrze... a po co sie mają paczki zawieruszać? bo pewnie tak było
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

pankrzys nie mozliwe, przekaz pocztowy idzie max 3dni robocze, allianz go nie zrobil, a jezli tak popros o potwierdzenie
????
ODPOWIEDZ