RS Totem + hampel
RS Totem + hampel
Witam.
Zamierzam sobie zakupić przedni hampel a mój widelec to RS Totem.
Nie znam sie totalnie na tych adapterach PM, IS itp.
No i wyczytałem na pewnym forum że do tego amorka podchodzą jedynie tarcze 203 mm lub większe...
Więc jak to dokładnie jest , obojętnie jaki hampel kupie z tarczą 203mm będzie pasował czy musze szukać odpowiedniego adaptera odrazu po zakupie hampla ??
Zamierzam sobie zakupić przedni hampel a mój widelec to RS Totem.
Nie znam sie totalnie na tych adapterach PM, IS itp.
No i wyczytałem na pewnym forum że do tego amorka podchodzą jedynie tarcze 203 mm lub większe...
Więc jak to dokładnie jest , obojętnie jaki hampel kupie z tarczą 203mm będzie pasował czy musze szukać odpowiedniego adaptera odrazu po zakupie hampla ??
Dobra to wiem już dzięki za pomoc, Na przód pójdzie Avid Elixir CR 203 mm myśle że styknie
I to co napisał Schodek to sama prawda Też mam Totema Coil
Jak dla mnie praca świetna, bije wszystkie marcoki na głowę przy tym zachowuje przyzwoitą wagę a sztywność też jest na wysokim poziomie

I to co napisał Schodek to sama prawda Też mam Totema Coil
Jak dla mnie praca świetna, bije wszystkie marcoki na głowę przy tym zachowuje przyzwoitą wagę a sztywność też jest na wysokim poziomie

Sell: Rower - Intense M9
bambaryła. Obejrzyj sobie swoją aktualną tarczę.
Czy ma 1.5mm po zewnętrznej stronie które nie jest dotknięte klockami? Jezeli tak - to podejdzie pod nowego widła. Jeżeli nie, to prawdopodobnie też, ale klocki będą się nierównomiernie zuzywac.
Czy ma 1.5mm po zewnętrznej stronie które nie jest dotknięte klockami? Jezeli tak - to podejdzie pod nowego widła. Jeżeli nie, to prawdopodobnie też, ale klocki będą się nierównomiernie zuzywac.
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl
W standardzie PM czyli jeżeli kupie tego elixira z tarczą 203mm...(pisze przy nim IS Mount)ablee pisze:nie potrzebujesz żadnego adaptera do Totema. Musisz tylko kupić hamulec z zaciskiem w standardzie PM oraz tarcze 200mm.
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=29726
to musze zakupić do niego taki adapter ??
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=13718
Sell: Rower - Intense M9