Kto jest ze Szczytna??
Kto jest ze Szczytna??
Czy ktos zna kolesia ktory na allegro uzywa nicka capsel24 i nazywa sie bnodajze Konrad Trochimiuk?? Ten ***** (sam sie wygwiadzdkowalem) wlasnie dal mi negatywa na allegro i mam ochopte obic mu pyska... Zna go ktos?
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
wiesz co, ten koleś to jakiś kretyn - dostał ramę z opóźnieniem (o którym został poinformowany) i jeszcze kurde narzeka :/
Bander musze Ci powiedzieć że masz pojebanych kolegów - skoro nie umieją przeprowadzać transakcji przez allegro (ostatnio wejście do unii itp.. i były problemy na granicach i w ogóle)
btw: bender ile ten twoj koles ma lat - 12 ?
Bander musze Ci powiedzieć że masz pojebanych kolegów - skoro nie umieją przeprowadzać transakcji przez allegro (ostatnio wejście do unii itp.. i były problemy na granicach i w ogóle)
btw: bender ile ten twoj koles ma lat - 12 ?
najbardziej przerazajace jest to ze koles ma lat 19 z tego co wiem... No albo wrecz 24 :P. No po prostu jak sie pojawi kiedys na jakichs zawodach albo cos i tez bede w poblizu to nie recze za siebie. No chyba ze allegro uzna moja reklamacje komentarza... Czy jakis znajomy tego tROCHIMIUKA handluje jakimis czesciami?? Bo moze to chodzi o napsucie mi opinii??
Użytkownikiem Allegro może być tylko osoba pełnoletnia.
Oświadczam, że jestem pełnoletni (ukończyłem 18 lat).
takie coś jest jak zakładasz konto na allegro - Julo_HC, jak allegro nie uzna reklamacji komentarza to powiadom ich że użytkownik jest nieletni i nie powinien być użytkownikiem allegro i reklamacja powinna zostać uznana
pozdro, 3maj się i powodzenia Julo_HC
Oświadczam, że jestem pełnoletni (ukończyłem 18 lat).
takie coś jest jak zakładasz konto na allegro - Julo_HC, jak allegro nie uzna reklamacji komentarza to powiadom ich że użytkownik jest nieletni i nie powinien być użytkownikiem allegro i reklamacja powinna zostać uznana
pozdro, 3maj się i powodzenia Julo_HC
Tez racja :) Ale przy okazji to ma pelno dziur ten system z pelnooletnoscia :) Ja zakladalem konto w wieku 16 lat i nikt o nic niepytal :) Zawiesili mi konto jak chcialem sie zarejestrowac w payU i podalem pesel :D No ale ****. Jakos sobie poradze :) THX za pomysl KFP. Jednak znajda sie czasem sensowni Warszawiacy :]
na allegro powinno się podawać pesel tak jak w PayU / tego się nie da oszukać kiedyś próbowałem wpisać swój pesel i zmienić tylko rok o z 86 na 85 (jak miałem 17l.) i nie łapał tego peselu (wieć zabezpieczenie dobre)
nie wiem czemu allegro tego nie ma a PayU ma, wkońcu te dwie firmy mają siedziby w tym samym budynku (pokój obok)
nie wiem czemu allegro tego nie ma a PayU ma, wkońcu te dwie firmy mają siedziby w tym samym budynku (pokój obok)
Tez przez chwilke uzywalem konta kumpla (2 miechy przed 18-tka mi zawiesili :P)
Jak przyslalem ksero legitymacji z data urodzenia to odwiesili.
A co do rejestracji: sam nie wiem jak to jest. Bycmoze teraz to udooskonalili, ale no jak te prawie 3 lata temu zakladalem konto to chyba wystarczylo kliknac ze amm te 18 lat i tyle :)
Jak przyslalem ksero legitymacji z data urodzenia to odwiesili.
A co do rejestracji: sam nie wiem jak to jest. Bycmoze teraz to udooskonalili, ale no jak te prawie 3 lata temu zakladalem konto to chyba wystarczylo kliknac ze amm te 18 lat i tyle :)