Witam mam rame LF dragstar 14" i mam zamiar z zmienić amortyzator !!
teraz jedziłem na drop off'e III . Czy opłaca się do niej włozyc coś typu 888 lub 66 może cos innego?Wiem ze do HT sie nie zakłada 2 półek itp. ale nie mam kasy naraz kupić ramy i amortyzatora . Tak na pare miesięcy gdyż planuje zmiane na fulla . Jeżdze FR/DH.
Zgóry Dzięki
Ja bym na Twoim miejscu narazie zostawił tego Drop Off'a 3 a zmienił ramkę na fulla. Bo jak wsadzisz do Draga jakąś ciężką dwupółkę to może być nie ciekawie. :]
co sie stanie ???
główka? czy geo sie zje..e ?? widziałem juz dragi nawet z monsterami ale to juz głupota!! ja mam zamiar delikatnie pośmigac az do kupienia fulla!
Napisz jakiego fulla bedziesz potem kupowal. Na Twoim miejscu to bym jeszcze posmigal na tym dragu a potem kupil od razu rame i amor I tak zima idzie to za duzo nie pojezdzisz.Chyba ze napewno chcesz kupic ten amor to drag z 888 maja znosne geo jak jedziesz z gorki :P uphill to raczej ciezkie wyzwanie na takim secie
Steel2 Miałeś kiedyś draga z wysokim amorem? Jeździłeś? Widzę że nie to lepiej nie nabijaj postów. kaczor928 do tej ramy (jeśli masz starszy rocznik z wspawką pod główką) możesz na luzie wsadzić każdego amora, nie martw się - wytrzyma. Dragi to mocny sprzęt, możesz tam wsadzić 66, 888, juniora, drop offa, shivera, co tylko chcesz...
Pewnie zaraz ktoś mi powie że jebnie... Nie jebnie! Miałem draga bez wspawki pod główką z 66rc (najwyższymi) przez całe wakacje, jeździłem codziennie, kilka zjazdów i kilkadziesiąt skoków na dzień, w górach. Wcześniej rama była używana rok, teraz jeździ sobie u nowego właściciela, mając się dobrze, technicznie idealna.