Elitarność rowerzystów?

satanq
Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
Kontakt:

Elitarność rowerzystów?

Post autor: satanq »

Qrde ostatio zaczołem jeździć z bikerami z mojej mieściny bo narobiło się ich jak nie wiadomo co jeszcze dwa lata temu jak coś zaczynałem to niebyło ich wogóle a rok temu jak uzbirałem na pierwszy sensowny rower to była to zaledwie garstka... A teraz są wszędzie.. jak nie na dualu to na BMX. Do tej pory spotykałem się z bikerami którzy nawet jk byli lepsi to pomagalidoradzali uczyli nowych trików... a ci co prawda jeżdżę z nimmi dopiero od paru dni ale już słyszałem jak obgadywali trase którą przez ostatni rok z qumplami budowaliśmy mówią żejest hujo.wa chociasz żaden z nich nigdy nie skakał na największych chopach na trasie... Ponadto obgadują innych baikerów których nawet nie znają tylko słyszeli o nich w tym też moich qmpli.. sorry wqrwiają mnie do tej pory myśłałem że jak ktoś już na tym rowerze bryka to jest spoko ale jednak hamstwo qrwa jest wszędzie... No wygadałem się bo poprostu przez rok najwyraźniej zyłem w świecie złudzeń a dzisiaj mnie wqrwili bikerzy pozerzy...
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

ALLELUJA
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

to napisz do bravo...
Karpiel
Lokalizacja: Allenstein - Tak Sie Nazywal Olsztyn Za Czasow Prusow...
Kontakt:

Post autor: Karpiel »

uzekla mnie twoja historia...

to samo jest w olsztynie!
ktos zobaczy hase, pointa przemalowanego, czy cos taniego, no to odrazu gadaja. nie wszyscy, ale zawsze ktos sie znajdzie. to jest chyba normalne wszedzie
Co Tak Tanio?
Tak Może Być Tylko U KRABOLa
www.netbike.pl
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hehehe
temat znany
a ja napisze co innego. u nas w falenicy (najbardziej zadupiasta czesc wawki) sie "hardcorowcow" namnozylo. dwa lata temu zainteresowalem sie tym sportem pierwszy (reszty przynajmniej widac nie bylo) potem rok temu kupilem rower a w zime kupilem pierwsza sensowna rame. i sie zaczelo. dzis jak jade ulica to sie zara 5 dzieciakow na ixach badz makrokeshach przypaleta i sa tez fajni... wkurza to, wychodze chce pojezdzic samemu i sie nie da. kurfa ;(

fakt faktem sa spoko ziomy. zyeb yesus kilim i paru innych + kilku ixiarzy. ale bez przesady :| i tylko pytanai ile kosztowal rower, czy umiem jezdzic na tylnim kole normlanie *** szczela. te ziomy co jezdza, to jezdza a nie patrza... to jest sport dla ludzi ktorych to interesuje naprawde a nie "oledzy pojechali to ja tez pojade"

chyba kumacie o co biega :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
freeride
Kontakt:

Post autor: freeride »

Krzywy no wlasnie,swieta racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amen
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
Woszczu
Kontakt:

Post autor: Woszczu »

Im wiecej ludzi na rowerach tym większe prawdopodobieństwo, że znajdzie się wśród nich jakiś baran czy kretyn. Nic innego tylko czysta matematyka (rachunek prawdopodobieństwa). U nas np. 5 osób jeździ, 20 patrzy. itp. itd.
http://www.pajacyk.no-ip.pl
8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

nieprawda bo ja mialem pierwszy rower do dirta he
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

Satanq skad jestes?
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
Fuzzy2000
Kontakt:

Post autor: Fuzzy2000 »

bądz pozerem, pij pepsi :)
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

[quote="Cszyvy"]hehehe
i sie zaczelo. dzis jak jade ulica to sie zara 5 dzieciakow na ixach badz makrokeshach przypaleta i sa tez fajni... wkurza to, wychodze chce pojezdzic samemu i sie nie da. kurfa ;(
[/quote]

...bo kazdy chce byc taki jak Cszyvy ;-)
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

[quote="-=GrindeR=-"][quote="Cszyvy"]hehehe
i sie zaczelo. dzis jak jade ulica to sie zara 5 dzieciakow na ixach badz makrokeshach przypaleta i sa tez fajni... wkurza to, wychodze chce pojezdzic samemu i sie nie da. kurfa ;(
[/quote]

...bo kazdy chce byc taki jak Cszyvy ;-)[/quote]

nie. ale texty w stylu "krzywy tak powiedzial to tak jest i kropka" (jak jeden mlody drugiego poucza :P)

lol
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

popieram cszyvego, ale zauwaz cszyvy ze teraz jest po prostu moda na to, ktora moze sie niedlugo skonczyc, dzieciaki przestana sie lansowac, wrzuca rowery do piwnic i o tym zapomna, a my? Bedziemy jezdzic dalej i czerpac z tego radosc...

poza tym panowie tego mi bylo trzeba- topicu ktory by mnie rozbawil, a ten wlasnie taki jest (najbardziej mi sie podobalo z tymi dzieciakami co cszyvy napisal w ostatnim poscie:) od wczoraj nic nie moge robic bo mam naderwane miesnie barku (przez urwany pedal) i zapalenie nerwow miedzyzebrowych czy cos takiego (przez spanie po pijaku na plazy:), gdyby nie leki przeciwbólowe to nawet smiac bym sie nie mogł...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Mad Mike
Kontakt:

Post autor: Mad Mike »

No to spoko akcja.
U nas to jest wogule zajebiście pod tym względem.
Jak z kimś rozmawiasz to wszystko jest zajebiście.
A potem się dowiadujesz, że za twoimi plecami wszyscy mówią, że jesteś ******* itp...
Komorów to wogule chujowa miejscówka - rowerzystów jest od zajebani.a tylko że nikt nikogo nielubi i każdy na drugiego najeżdza.
Nie rozumiem tego.
Jest jeszcze pare innych tematów tego typu, ale nie będe ich poruszał na forum - załatwie to sam...

.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=14214
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

ja to olewam. czy nie uwarzacie, że takim dzieciom znudzi się w końcu wożenie się w okół bloku?? porwą się na jakieś hopy, gleba i mimo, że sobie nic nie "uczynia" to se z tym dadzą siana, bo "boli". taka prawda.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

eno ludzie cichosza ... :P ja tu zaczynam i duzo chce sie dowiedziec a tu nic sie nie dowiaduje, podobno wkurzajacy jestem :P i sie wszyscy wkurzaja jak zadam jakies pytanko...
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

aha ale nie jestem jakims pazerem bo chce cie uczuc jazdy na rowerq ^^
teras sie ucze manuala i no fotera albo one fotera ^^
wiec pazer chyba nie jestem co ?
pozdro 4 all.
Mad Mike
Kontakt:

Post autor: Mad Mike »

Pewnie że nie!!! :)
Tak naprawdę trzeba mnieć gdzieś co kto o tobie myśli!
Liczy się tlko jazda na rowerze.

.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=14214
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

no a u mnie bylo... hmm... zaraz policze... 7 bikerow na wakacje, a teraz zostalo 2 + jeden XC :-/ ciekawe :D

qrffa nie kce sie ktos zamienic za to w podpisie na trailowke? :< ja nie wyrobie :<
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
ODPOWIEDZ