Jaka to piosenka? bardzo mi sie podoba,film takze ciekawy,az chetnie bym poszedl pojezdzic,moglby byc dluzszy (dluzszy bo fajny i chetnie bym dalej ogladal)
Muzyka mi się średnio podoba. Nie mój gust. A montaż przyznam bardzo dynamiczny aż zalatuje trailerem. Mógłby być troszkę dłuższy. Ale tak to jest bardzo fajnie. Widać styl...
Chyba najlepsza nuta z NWD9
A co do filmu dużo ciekawych ujęć, nie ma monotonni jeśli chodzi o miejscówki czy ujęcia. Jak ktoś już powiedział film bardzo dynamiczny. Mi się podobał a za 360 na fullu respect
no ok może lepszego bym nie zrobił, dynamiczny itp itd ale cały sezon zmieścić w 2-3 miejscówkach w dodatku w 2:40 min ?? Jak Wiciu zrobił podsumowanie 2007 to wracałem w sobotę piany, otwierałem następne piwko i go oglądałem chyba ze 100 razy. Ogólnie spoko ale aż tak mnie nie przekonuje.
mosbergus, może nie każdy zalicza wszystkie zawody, tripy i bike biby.. Może to dla _Generała cały sezon ?? Trzeba niekiedy inaczej spojrzeć na życie i uwzględnić to, że dla wielu osób rower jest jako hobby, nie jako sposób na życie..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl