[OT] chętnie wymienie

Domestos_WC
Kontakt:

[OT] chętnie wymienie

Post autor: Domestos_WC »

No wiec chetnie wymienilbym iXa (foto w podpisie, wiecej na maila) na trialoweczke... moze byc 20", 24" czy 26"... na srednim osprzecie, nie katowana...

wiem ze od tego jest gielda, ale... no wlasnie, ale...??? yyy.... no, to w koncu off topic :p

mam pociagi trialowe a to uzywalem raczej do dirta, z czym skonczylem... w tej chwili jezdze street, ale to jednak nie to, wole trial style...

ramka: 100% cro mo mongoose villain
widelec: 100% cro mo mongoose villain
korby: 3pc FSA na kulach (zajebistaaa)
dysk: deja vu 8mm 39T wytrzyma najgorsze katusze (wbijanie sie na sprocket itp.) zeby wykonane w sposob majacy zapobiegac scinaniu zebow.
pedaly: author
piasta tylna: quando tx na maszynach, ma 4 dni, smigana tylko raz, os wzmacniana cro mo... 14 mm oczywiscie
piasta przod: no name na kulach (nie mam z nia klopotu)
obrecz przod/tyl: Xrims (tyl ma lekkie bicie gora/dol)
kierownica i mostek fisbone
siodlo (kanapa) od trekkinga wyjebana wszyscy mi jej zazdroszcza, az milo usiasc (darmowy orgazm :p)
wolnobieg 16T...
hamulec tyl: Tektro RUSH
linka: wethepeople

dorzucam do tego rotor ]=)

zamienie to na trialoweczke... jest ktos chetny? mozliwosc NIEWIELKIEJ doplaty z mojej strony...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

a sprzedasz samą korbe? za ile? :P
jak co to gg 3512291
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

wolalbym zamienic calego bika :-) ale jakby nie wyszlo to BARDZO prawdopodobne ze sprzedam to wszystko w calosci lub na czesci... :P

korba jest wyjebana... zaplacilem 280 zl...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
ODPOWIEDZ