[Bydgoszcz] Giant AC + Lyrick
[Bydgoszcz] Giant AC + Lyrick
Jestem z Bydgoszczy. Zawinęli mi go z piwnicy. W zasadzie z AC została tylko rama, siodełko, pedały i kierownica, reszta to już przeróżne części. Amor Lyrik, dumper Manitou Swinger 6-Way, hamulce to Juicy 7, przerzutki Sram. Składałem go prawie rok, a jakieś bydlę go ukradło pewnie w 5 minut. Przez służbowy wyjazd zapomniałem go zanieść do domu. Jak ktoś zobaczy niech pisze. Odwdzięczę się.http://wlodas.diinoweb.com/files/AC.JPG
-
- Kontakt:
O kurde szkoda rowerka...tak jak kazdego
Katowice i okolice patrzą ...ostatnimi czasy przeglądam Allegro to moze sie znajdzie
Dobrze , ze rower trzymam u siebie w pokoju....
A tak troche żartem troche serio...kiedyś poszedłem zanieśc oponki z roweru do XC do piwnicy i wiecie co okazało sie , ze wbili mi sie do piwnicy i ukradli oponki razem z Farbami
Polska to dziwny kraj wszystko Ci wezmą co ma wiekszą wartość

Katowice i okolice patrzą ...ostatnimi czasy przeglądam Allegro to moze sie znajdzie

Dobrze , ze rower trzymam u siebie w pokoju....
A tak troche żartem troche serio...kiedyś poszedłem zanieśc oponki z roweru do XC do piwnicy i wiecie co okazało sie , ze wbili mi sie do piwnicy i ukradli oponki razem z Farbami

Polska to dziwny kraj wszystko Ci wezmą co ma wiekszą wartość