Gdybym nie obejrzał to bym nawet nie pomyślał, że to nie jest oryginał Ma gość talent a to co robi chyba z czystym sumieniem można nazwać sztuką Bo ja bym tam pewno zwykłego "pamperka" nie umiał narysować ;D
szczena opada... ale nie chce mi się wierzyć że tak mogło mu to prosto pójść. Musiał to na jakiejś formie tego oryginalnego zdjęcia zrobić. (tzn. kąty pochylenia ridera. roweru, narysowanie klamki hampla, przerzutka itp.)
Eeee nie przesadzajcie już. Wystarczy znać dobrze program i poświęcić na to parę godzin i jest zrobione. Wiadomo że trochę wprawy trzeba mieć ale bez przesady z tymi ahami i ohami, lepsze rzeczy robią Te programy po to są a jeszcze mając pod ręką tablet to naprawdę nie jest wielkie wyzwanie.
No trzeba program znać i w ogóle... Nie doczytałem, ale wydaje mi się, że zwykłą mychą się by nie udało.. Raczej jakiś tablet,, Ale niewątpliwie artysta..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
Jest taki software inżynierski CAD, który na podstawie szkicu plastyka (wzornictwo przemysłowe) tworzy parametryczny model 3D tzw. Shape Studio for NX
Ale tutaj to jakieś wspomaganie programu plastycznego lub foto montaż poklatkowy, który daje taki efekt.