Commencal już w Polsce!!!!!!!!!!!!!!!

clark kent
Kontakt:

Commencal już w Polsce!!!!!!!!!!!!!!!

Post autor: clark kent »

Odebrałem jako pierwszy nowiutki rowerek Supreme DH ze sklepu w bielsku . Wszystko poszło sprawnie i w porządku . Jeździłem i działa super . Zdjęcia roweru już niebawem gdyż nie potrafię ich załadować . Wraz z moim rowerkiem przyjechała rama VIP DH oraz prześliczny rower Meta 55.Więcej informacjii na tema rowerów i ram oraz ich cen na stronie przedstawiciela .Pozdrawiam !
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

clark kent ze ramki przyjechały to wiadomo juz kawałek czasu. Pytanie tylko jak ci sie jezdzi? Jak dziala zawieszenie? Rower stabilny? Zwinny? Skoczny czy raczej sie ziemi trzyma? Na czym wczesniej jezdziles?
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

clark kent mnie interesuje kiedy to zamawiales i czy cena ktora deklarowal dystrybutor podczas zamawiania pokryla sie z cena przy odbiorze ? Wiem ze byly z tym problemy stad moja ciekawosc ...
n0 ridE n0 fUN
Spaced
moderator
Kontakt:

3,143k4r2 jak dostał teraz to zamawiac musial przed nowym rokiem najpewniej ;) To jeden z tej ogromnej ilosci zamówien(3 jak widac :P) deklarowynch przez dystrybutora [ze ram moze nie starczyc, których nie mieli nigdy na magazynie].
clark kent
Kontakt:

Rower zamówiłem przed nowym rokiem ,co do jego zachowania to powiem że praca tylnego zawieszenia jest genialna ,doskonale też pracuje nowy 888 RCV z 2009 ,w zasadzie można rzec ze jest przyklejony do podłoża ja bolid F-1 .Co do ceny to ze względu na zmiany kursu walut jest wyższa niż to początkowo było mówione .A co do stanu na tzw ''magazynie'' to odpowiedź jest prosta MASZ KASĘ MASZ SPRZĘT 8) , zamawiasz i gotowe dystrybutor nie będzie zamawiał dużej ilości sprzętu w ciemno
A wcześniej jeździłem na rowerze typu HT
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Skoro jeździłeś na HT to masz małe porównanie... 1 full to wiadomka że chwalenie w niebiosa i dziękowanie bogu za full suspension... A szkoda , myślałem że się przesiadłeś z jakiegoś inteligenta. No ale cóż , miłej jazdy i powodzenia ! :)
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

KaczorAC1 Wlaśnie w tej sekundzie dosłownie to samo chciałem napisać i podczas logowania mnie Ubiegłeś ;)

Dokładnie..clark kent - niestety skoro nie Miałeś innego fulla, to Twoją opinię można podważać, gdyż po przesiadce z ht, każdy full jest boski - Jak wsiadłem na akitę po amstaffie, to czułem się nieziemsko i miałem identyczne wrażenia jak Ty ;) Potem pojeździłem na paru sprzętach...teraz mam już 3 cane corso i jeszcze w domu mam scotta octane i teraz czuje się różnice w zawiechach, nawet podobnych teoretycznie modeli (cc 07 a 09 ) .

Jestem też ciekaw, co za widelczyk Miales, skoro 888rcv jest wspominane, jako takie cudowne, bo akurat no to 888 nie zachwyca w porównaniu do wersji z kartuszami hscv ( bo rc2 i rc 3 to przecież tylko rozwinięcie hscv ), ale faktycznie - złe nie jest ;)

Co do ceny ... a to już nieładnie - Obowiązuje przecież cena w dniu zamówienia, a nie w dniu odbioru, więc ja bym się domagał tego co więcej Dopłaciłeś ... no chyba, że umowa była spisana jakoś dziwnie ...
Dużo zadowolenia z nowego sprzętu i bezproblemowego użytkowania !

Pozdro !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
clark kent
Kontakt:

Nie napisałem że ni ejezdziłem na żadnym fulu moge ich wymienić całe multum o signa fr do Sunn Radicala czy też Turnera a co do widelca to jestem w posiadaniu Z1RC2ETA a porównuje 888 do jego poprzednika z 2008 który niestety był nieporozumieniem. A cena to trudno takie czasy zapłaciłem zaliczke i resztę przy odbiorze sprzętu .rower nie należy do tanich i niestety trzeba się liczyć z pewnymi zmianami ceny . Osobiście jestem zadowolony z ceny roweru i uważam że nie jest ona zbyt wygórowana za sprzęt tej klasy
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Chore. Wpłacasz zaliczkę to już jest cena ustalona. Wyśmiał bym jak by ktoś mi kazał dopłacać do czegoś za co dałem już zaliczkę ( a więc i cena została ustalona ). Widac mamy kolejnego fachowca* dystrybutora.

*fachowca - od naciągania ludzi
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Ja tam z nikim nie chcę się sprzeczać... Ale co innego jeździć na rowerze , a co innego się przejechać rowerem kumpla ;) Pozdrawiam
clark kent
Kontakt:

Chciałem naprostować sprawę ze nie dopłacałem do ceny sprzętu tylko że wpłaciłem druga ratę za rower wg wcześniej ustalonej ceny. Obecne ceny są inne niż w monecie wpłaty mojej zaliczki za rower .Pozdrawiam
Tom@s
Kontakt:

Post autor: Tom@s »

clark kent, może tak, bo dalej nie mogę pojąć ile zapłaciłeś...
- jaka była cena w dniu, w którym wpłaciłeś zaliczkę?
- jaką sumę zapłaciłeś ostatecznie?
43RIDE magazyn rowerowy
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

clark kent 1000pln to jest to samo 1000pln co miesiąc czy dwa temu, jeśli ustalałeś kwotę 10 000 (przykład) i wpłaciłeś 5000pln to zostaje do wpłacenia kolejne 5000pln, chyba że płaciłeś w euro tu już inaczej to wygląda...
Spaced
moderator
Kontakt:

clark kent sry ale normalnie tak robi kazdy dystrybutor. Tak robia nawet małe sklepy w uk czy us. Tylko u nas jest dystrybutor, który jest własciwie jedynie posrednikiem miedzy producentem, a konsumentem. To jest pośrednictwo nie dystrybucja.

Steel2 dokładnie. I tak pewnie maja marże na ramach niezłą wiec takie ruchy sa po prostu śmieszne. Pomijam fakt, ze jakby zamawiali jak normalni ludzie to mieliby te rowery dalej w pierwotnej cenie. I tak do pl tylko 3 przyszły to starczyloby pewnie na cały sezon kilka ram zamówic i mieliby te ramy po te pierwotnie zakladane 6500zl za supreme dh rame czy nawet pozniejsze 7000tys, a nie 7800zl i teraz jak euro powyzej 4.5zl pojdzie jak sie odgrazaja jeszcze wiecej.
Smol
Kontakt:

Post autor: Smol »

ja swojego suprema tez juz mam
to ten vip o ktorym napisal clark kent
naczekalem sie ale jest
nie jest zielony tylko biały (barwy teamu Young guns commencal , malowanie 08 mozna powiedziec)
ostatnia rama w europie , nastepne beda dopiero w marcu
rama wazy 5,7kg z damperem dla zainteresowanych
clark kent
Kontakt:

jak widzę niektórzy z was nie umieją czytać więc napisze jeszcze raz ZE NIE dopłaciłem do wcześniej ustalonej ceny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spaced
moderator
Kontakt:

clark kent no spoko, co nie zmienia faktu, ze zamówienie wszystkiego z góry byłoby korzystniejsze dla wszystkich. Ramy stałoby taniej to mysle ze wiecej ludzi by je rozwazalo wiec i oni by zarobili i ludzie mieliby ramy.
Smol
Kontakt:

Post autor: Smol »

oj dobra ludzie skonczcie narzekanie;p
fakt jest taki że jakiej ramy bys nie chciał teraz Spaced to i tak bedziesz musiał czekać , na jedne krócej na inne dluzej
nawet zumbi, ktore robią na miejscu nie ma od reki zdaje sie :) (moge sie mylic , ale było tak)
no chyba ze jakąś masówe kupisz to bedziesz miał na pojutrze 8)
Spaced
moderator
Kontakt:

Smol nie chodzi o czekanie tylko o rosnące ceny.
ODPOWIEDZ