duro tripel

waliwasto
Kontakt:

duro tripel

Post autor: waliwasto »

hejka czy duro tripel nada sie do dh ? bo mam go od kolegi oqazyjnie za 200 zeta wziac i on muwi ze to dobry jest do sqakania
madmaxorr
Kontakt:

Post autor: madmaxorr »

waliwasto poćwicz ortografie to po pierwsze(dysortografia to dla mnie nie tłumaczenie ponieważ niby sam mam a takich byków nie sadzę). A co do twojej sprawy to duro triple to zły amortyzator^^ do dh. Kup sobie zwykłe duro dj. Pozdrawiam
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Za 200 zeta nie znajdziesz nic lepszego ;].. Wiec raczej mozesz wziasc.. Na przyszlosc to jest Duro TRIPLE a nie tripel, wpisal bys w szukajke to bys troche o tym znalazl ;)

pzdr
waliwasto
Kontakt:

sorki za błędy ale mam z tym problemy ale sie staram
a szukanie nie działa u mnie na komputerze i nie wiem dlaczego moze przez to ze trojany miałem kiedys i internet nie działał wcale potem
waliwasto
Kontakt:

czyli juz nie wiem bo karzdy mówi co innego :/ to zwykłe duro to jakie ? takie krótkie pewnie co widziałem ale to sie podobno do dh nie nadaje wcale to moze tamto lepsze jednak
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

dobra i jeszcze jedna rada.. obotk daty masz cytuj a obok takie E to E jest od edytowania postow zeby nie wali jednego za drugim i jednoczesnie nie robic syfu na forum ;) (taka rada na przyszlosci)

Zwykle duro to jest np http://allegro.pl/item539098736_sr_duro.html sam mialem przez ponad rok i to co mi wytrzymalo to bylem mile zaskoczony, lecz wiadomo wkoncu peklo
triple masz tu http://allegro.pl/item523607929_sr_sunt ... ratis.html
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

waliwasto po pierwsze, kiepska prowokacja ale nie wiem co w tym smiesznego. Temat zamykam bo robisz sobie jaja. Po drugie jak chcesz zakladac drugie konto na dhz to wypadałoby sie z nikim ip nie pokrywac. Po trzecie nawet jak robisz błedy to zawsze jest firefox. Pisac bedziesz jak człowiek to moze Cie ktos powaznie potraktuje.
Zablokowany