Jaka piaste ?? nuke proof ,novatech, czy rigle ??
Jaka piaste ?? nuke proof ,novatech, czy rigle ??
Witam.
Mam dylemat odnośnie zakupu piasty 150 mm brałem pod uwage ringle abbah dh , nuke proof , i z niższych cen novatec a i teraz nie wiem co wybrać ważne żeby sie nie zjarały zapadki po pierwszym miesiacu itp ... dopomóżcie ludzicha pozdrower !!
Mam dylemat odnośnie zakupu piasty 150 mm brałem pod uwage ringle abbah dh , nuke proof , i z niższych cen novatec a i teraz nie wiem co wybrać ważne żeby sie nie zjarały zapadki po pierwszym miesiacu itp ... dopomóżcie ludzicha pozdrower !!
SPRZEDAM NORCO A LINE / TURNER DHR /
no ja bym byl za nuke proff albo ringle... bardziej sklaniajac sie ku ringle bo to znana i solidna firma... a novatec... jak to novatec nie jest to zla piasta jak na taka cene.. nie mozna sie po niej spodziewac takiej jakosci i solidnosci jak NukeProf czy Ringle no ale wkoncu novatec to tania firma a co za tym idzie gorsza jakosciowo od Hope NP Ringle CK czy podobnych firm....
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Z tych piast co wymieniłeś w temacie - zdecydowanie Ringle. Mogę jeszcze polecić Hope Pro 2 (sam mam) - lekka, dość droga, fajnie tyka;). Ringle to też znana i ceniona firma. Również miałem na niej koło zaplecione i trochę na niej pojeździłem (Abbah). Nic złego nie mogę o niej powiedzieć
http://www.maxxoponyrowerowe.pl
bamix71 cena CK odstrasza, w polsce zresztą ta piasta jest raczej nieodstępna, przedstawiciel się wyniósł, a jak był to woła 1350 zł ...
ja w zeszłym roku zassałem piastkę z tego sklepu http://www.aspirevelotech.com/Merchant2 ... RISO150_32 ale dolar stał wtedy po 2,1, co w efekcie dało mi piastę za około 850 zł ze wszystkimi przesyłkami. Sklep bardzo uczynny, bo zaniżają wartość paczki, więc na cle problemów nie będą robić, a rachunek przesyłają Tobie na mejla w PDFie
Dodatkowo wysyłka dłuższa jest za free, a szybsza za niewielką dopłatą.

Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ok dzieki wielkie chłopaki. Zakupiłem dziś tego ringle zapadeczki na to wyglada wszystko ok w zwiasku z tym że używana rok i nie przegladana krecac ośka w palcach bardzo cieżko sie toczy i lekko chrupi i przesówa sie jak by skokami zajechane włozyska moze wystarczy tylko nasmarować ?? nie znam sie zbyt na budowie piast itd ...
SPRZEDAM NORCO A LINE / TURNER DHR /