575 to ta nowa Deorka ? z tego co wiem jest tam taki sam zacisk jak w 485 a z nimi się trochę działo... mi lały spod tłoczków (zresztą ostatnio było trochę o tym na forum nie tylko o tym modelu) i kumplom tak samo
w 535 póki co z tym się nie spotkałem a też parę osób ma... fajny hamulec ma dobrą modulacje i siłę
Tektro jak już coś to nie model comp - jeździłem raz i jakieś takie dziwne
a Hayesa nie trawie :P
Pozdro!
Ej ja 250 zeta mysle ze kupisz juz Juicy 5, nie ma co pakowac sie w Shimano a Tektro to juz w ogole jest porazka.. Hayes by uszedl ale roznie to z nimi bywa..
mogę porównać tylko hfx9 z 535, zrezygnowałem z hujesa ponieważ pękł mi przewód i sprzedając go + to co miałem dać za przewód = nowy 535, różnicy w sile hamowania nie zauważyłem, modulacja spoko, ogólnie polecam 535, połowa ludzi u mnie w mieście na tym śmiga i wszyscy je uwielbiają
HFX nie bierz, a uzywki to juz na pewno! Jak juz to MAG jak znajdziesz ponizej 250 jesli chcesz hayesa.
W ogole uzywanego hydraulika bym nie bral, najlepiej to nowke brac deore. Za ta cene swietny wybor dla srednio wymagajacych. 535 sprawdzalem i byly naprawde niezle, 575 nie znam ale pewnie ta sama klasa.