FC-M600-3 to będzie oznaczenie grupy korby oraz jaka ma oske, w tym wypadku alu i trójka na końcu oznacza ze jest trzy blatowa. No tak maja ośki wykonane z innego materiału a tak poza tym to to samo bedzie ( moze z wyjatkiem blatów)
Jeśli sie myle poprawcie mnie
nie, o hone:) pisałem czy ktoś jeździł na slx i co o nim sądzi ale nikt nie odp, a zastanawiałem się nad hone i znalazłem z rockringiem, tylko że na mufe 73mm;/
jeśli chodzi o slx to tam jest albo 660 albo 665
ps: jaką korbe byś polecał do lekkiego fr?? czasem street,ale to mało:)
Jezdze na SLX fc-m665 juz od pazdziernika i puki co sie trzyma, była jedna wpadka ale juz działa wszystko ok i dobrze działa
Co do mufy to shimano jest na 68/73mm regulowana podkładkami wiec jak nie ma podkładek to jest 73mm a jak sa to 68mm
mardar007, Jaka rozkimna.. Przeważnie masz podawane rozmiary 68/73 i 83mm, czyli 2 typy dla trzech rozmiarów.. Pierwsze dwa regulujesz podkładkami.. Zrozumiał ??
btw: Podejrzewam, że Greenman jeździ w spodniach i butach na tym SLX
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
mardar007 jest to mozliwe poniewaz w ramie mufa moze miec 73mm albo 68mm (oczywiscie sa tez inne) i jest to długosc tej mufy a oska ma długosc która jest odpowiednia dla ramy z mufa 73mm a za pomoca podkładek redukujacych dostosowujemy to ( podkładki sie zakłada z po 2 stronach)