Zmiana obręczy-cena
Zmiana obręczy-cena
Witam !
muszę zmienić obręcz i mam pytanie jeżeli kupie taką sama obręcz jak mam w tej chwili to czy szprychy mogą pozostać te same?? a 2 moje pytanie jest takie ile może taka wymiana kosztować w rowerowym?/
Sorki za głupie pytanie ale chce się dowiedzieć czy opłacalne to będzie
muszę zmienić obręcz i mam pytanie jeżeli kupie taką sama obręcz jak mam w tej chwili to czy szprychy mogą pozostać te same?? a 2 moje pytanie jest takie ile może taka wymiana kosztować w rowerowym?/
Sorki za głupie pytanie ale chce się dowiedzieć czy opłacalne to będzie
Bombell nie wiem, mi te obręcze (i nie tylko mi) nie leżą. Miałem obie i nawet na przodzie musiałem centrować, a wiele nie katowałem, na dodatek w fullu... Może te nowe jakieś kijowe robili ostatnio, ale który kolega by ostatnio tego nie miał to tylko narzekania słysze, bo dla mnie i widze coraz większej grupy osób to nie jest już ten stary dobry DT, a guma.
gacek888 Nie no szprychy z 24" nie podejdą do 26"... Ale stypa, jak mówi Bombell kupisz w wersji na 24" więc nie ma sie co martwić. A wysokość była bodajże ta sama, ewentualnie może sie różnić niewiele, dlatego najlepiej sprawdź na stronie producenta.
gacek888 Nie no szprychy z 24" nie podejdą do 26"... Ale stypa, jak mówi Bombell kupisz w wersji na 24" więc nie ma sie co martwić. A wysokość była bodajże ta sama, ewentualnie może sie różnić niewiele, dlatego najlepiej sprawdź na stronie producenta.