Widzialem ostatnio w sklepie rame. Wedlug sprzedawcy jest to rama Point'a (na ramie jest napisane Oscar). Na roze podsiodlowej ma dziwna wspawka, lecz na roznych fotkach m.in DH-ZONE nie widzialem zeby ramy Point'a mialy taka wspawke. Powiedzcie O co chodzi ? Co to za rama ?
To jest pewnie rama nazywana point 2, z takim wspawanym syfem, fajniej malowana. Podobno nie warto, tylny trójkąt jakiś słaby czy co, bierz zwykłego sprawdzonego pointa na allegro albo z mkbike(lepiej bo szybciej).
Point 2 nie ma na roze podsiodlowej zadnej wspawki , wzmocnienia.Tylni trojkat pomomio ze tak wyglada nie jest wcale slaby.pozdr.all.To predzej jest fun bike bo one maja taka wspawke a tak w ogole nie bierz tej ramy masz moze jej foty ?
Znowu pierdola ludzie co sie znaja. To jest rama RADON. Proukowana faktycznie przez Oscara. A przynajminej dla oscara. Zreszta nie wnikam. Nie jest to zbyt istotne :) Ramka jest bardzo fajna,. zwlaszcza za ta cene (z tego co pamietam, to ona jest po 380 czy 400 zeta. Cos jak point, ale nie do konca. Chyba lepsza ramka :)
ej kuzwa ludzie nie jezdziliscie na p2 to nie gadac... ja mam pointa 2 i zly humor dzis :| i pomimo ze ch**owo wyglada to jest bardzo twardy :| i dobrze sie trzyma :|
dokładnie ja też mam p2 i wcale nie jest ******, to że ma wspawke z tyłu to tylko raczje wzmacnia tylni trójkąt a jego jedyną wadą jest to że mógł bym mieć szerszy tylni trójkąt,ale jest takiej samej szerokości jak np:baliscit ,widziałem!!!
własnie zioemk to nie jest point to jest BOP!!!! a bop to shiy a point jest xtraaaaaa aha te ze wspawka i tribalem albo jaszczurem to nie point2!!! przede wszystkim point 2 ma zintegrowane stery!!!!!
ja pierdole ale ziomscy jestescie... to nie sa nie byly i nie beda ramy pointa. Dominik kiedys sprzedawal te ramy z naklejkami point ale z pointem nie ma to nic wspólnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest BOBOBOBOBOBOBOBOB i Chujj Wam W Pachy!! Mój kumpel ma boba ale jeździ na sztywnym ta rama nie jest najlepsza;/ Tylni trójkąt jest miękki jak kupa. Ja mam jeszcze pointa jedynke i jest swietna jeździłem na niej naprawde brutalnie i nic. Tylko lakier ma niecałkim.......
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.