Jaki damper do Big Hita 2008?
Jaki damper do Big Hita 2008?
Witam mam takie pytanie a mianowicie zakupilem daper manitou 6way do mojej ramy Big Hit i wystepuje taki problem zbiorniczek wyrownawczy przy duzym ugieciu ramy uderza w nia a dokladnie w miejsce z kad wychodzi sztyca!!! prosze o rade jaki tylni amorek bedzie odpowiedni do mojej ramy? tak zeby wszystko dzialalo bez kolizyjnie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W BH damper montuje się tak:

Z tego co mówisz, masz go zamontowanego ODWROTNIE!!! zamontuj tak jak ma być i zobacz
Jak nadal bedzie za długi albo będzie wadzic o link, ze nie da sie go zamontować to poważnie zmień go na DHX-a któregoś 
BH był projektowany pod foxy i one po prawidłowym montazu na 100% dobrze się wpasują w rame

Z tego co mówisz, masz go zamontowanego ODWROTNIE!!! zamontuj tak jak ma być i zobacz

BH był projektowany pod foxy i one po prawidłowym montazu na 100% dobrze się wpasują w rame

W serwisie rowerowym ustawiali na rozne sposoby i byla lipa ale jutro jeszcze sam cos pokombunuje i zobacze co i jak!!! ale jak cos to polecacie jakiegos foxa tak?? mam takie propozycje to mi doradzcie ktory bedzie najlepszyDHX 5.0 Air 08r skok 2,5"
DHX 5.0 Coil 09r skok 2,75"
DHX 5.0 Air 09r skok 2,75"
DHX 5.0 Coil 09r skok 2,75"
DHX 5.0 Air 09r skok 2,75"