Do ludzi jeżdżących w TL. w Krakowie

ravfr
Kontakt:

Do ludzi jeżdżących w TL. w Krakowie

Post autor: ravfr »

Na wstępie przepraszam , że załatwiam lokalne(krakowskie) sprawy na forum ale nie mam możliwości dotrzeć do wszystkich ww. w inny sposób.
Do rzeczy zatem:
Rozumiem, zima w tym roku daje w kość i każdy ma smaki na jazdę ogromne. Rozumiem też , że młodość ma swoje prawa , carpe diem itd.....
Syf jest w lesie niemiłosierny, błoto po kostki jazda praktycznie żadna. Nic to, prawdzimy frirajderom nic nie stanie na przeszkodzie! Nawet to, że skutkiem jazdy są 10 cm koleiny i poniszczone wybicia i lądowania....Możecie być z siebie naprawdę dumni !
Jak bardzo trzeba być ograniczonym , żeby nie ogarniać dłużej niż chwila obecna i dalej niż własna dupa?!
Bezmyślność, głupota, egoizm... Znalazłoby się jeszcze kilka okresleń w randze epitetu.

PS.Uprzedzałem , sugerowałem ale po co słuchać ględzenia...
wiewiorboss
Kontakt:

Post autor: wiewiorboss »

siema nie wiem czy chodzi czy o skrót TL Tomaszów Lubelski czy o inny jak o ten 1szy to nie czaje tematu.. a jak nie to pozdro
http://www.myspace.com/animodj / ogień jest tylko jeden... ogień z dupy:)
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

wiewiorboss raczej o Trupi Las
www.mudserwis.com
Wojtas90
Kontakt:

Post autor: Wojtas90 »

dawno w lesie nie byłem i nie wiem jak to wszystko wygląda ale jeżdżenie teraz (przed obeschnięciem) to rzeczywiście bezsens... potem trzeba będzie wszystko poprawiać/naprawiać
dhzwierzak
Kontakt:

Post autor: dhzwierzak »

To jest niestety problem wszystkich miejscówek. Zawsze znajdzie się cała banda chętnych do jeżdżenia w każdych warunkach bez względu na to, co po sobie pozostawią. Spróbuj potem skrzyknąć ludzi z łopatami do remontu trasy - tu już tłoku nie będzie. Jedyne rozwiązanie to budować od razu wszystko "pancernie" z myślą o jeździe "na mokro".
Jest ryzyko, jest zabawa, albo piargi (gleba) albo sława
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

a ja sie podepne w sumie to maly pikuś z tymi koleinami ale debile i matoły (w ogole to sie tych kretynow nieda nazwac ) ktorzy przyjezdzaja pija wode i jedza ( rozumiem kazdy jest glodny i kazdemu sie chce pic ) ale kur** bez przesady przyjezdzasz ze smieciami do lasu to z nimi wyjezdzaj !! SYF W LASACH !! SMIECI OD GROMA !! MATOLE ZANIM COS WYZUCISZ POMYSL BO PRZEZ CIEBIE ZIELONI NAS NIENAWIDZA I CORAZ BARDZIEJ UNIEMOZLIWIAJA NAM BUDOWY TRAS GDZIE KIEDYS NA TO NAM POZWALALI !!! POMYS ******** JESZCZE RAZ !! tyle odemnie Dziekuje za przeczytanie i Pozdrawiam Kefir :P
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

ravfr zgodzę się z tobą :) ja np lubię jak jest wilgotno (nie bagno i nie miękko kiedy się zapadasz) ale nie przesadzajmy, co za przyjemność jeździć kiedy w gaciach mokro, gogle zawalone błotem wszystko brudne i do serwisu.. ja w sobotę będąc koło zoo kręciłem film do szkoły i z ciekawości zjechałem wzdłuż łopaty i nie rozumiem co za przyjemność jeździć w takim gównie bo inaczej się tego nazwać nieda..

KefirQn pisze:!! SYF W LASACH !! SMIECI OD GROMA !! MATOLE ZANIM COS WYZUCISZ POMYSL BO PRZEZ CIEBIE ZIELONI NAS NIENAWIDZA I CORAZ BARDZIEJ UNIEMOZLIWIAJA NAM BUDOWY TRAS GDZIE KIEDYS NA TO NAM POZWALALI !!! POMYS ******** JESZCZE RAZ !! tyle
to jest drugi problem.. sam wiem że nie jestem święty ale staram się pilnować i wyrzucać śmieci do kosza, ewentualnie można zawsze postawić taki prowizoryczny kosz ;) czasami pchałem papierki po jedzeniu do kiery nawet :D
karolekk66
Kontakt:

Post autor: karolekk66 »

Powiem że nie tylko u was jest syf jak skur*** niewiem jak muwić do ludzi.Tabliczkę dać czy co??a co do kolein to ci co tam jeździli na wiosnę sami odczujom skutki tego co zrobili i to naprawią. :o
; )
Hajdas
Kontakt:

karolekk66 ludzi nie znasz? powiedzą że ch*j da się jeździć i będą jeździć do momentu kiedy stanie się całkiem nieprzejezdne.. ehh..
karolekk66
Kontakt:

Post autor: karolekk66 »

Niechce przypominać ale po zawodach pare miesięcy temu to co było??
; )
Avat
Kontakt:

Post autor: Avat »

A na dualu jest taka fajna kartka na drzewie:
NIE ŚMIECIĆ!
K**WA!

A pod spodem 20 butelek.
Hajdas
Kontakt:

karolekk66 po zawodach kiedy sie sciemnialo pare osob zostalo na gorze i powiedzialo ze oni posprzzataja wiec zjechalismy sprzatac na dole i rocdac $$ ;]
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

MAGIK_KRK_PL pisze:nie rozumiem co za przyjemność jeździć w takim gównie bo inaczej się tego nazwać nieda..
hmmmm no dla niektórych jest... wiesz ja np mieszkam obok Myślenic i co by nie mówić to na Dunince znam każdy kamień (co wcale nie znaczy że szybko nią jeżdżę), ale kiedy popada to jest to już zupełnie inna trasa i zupełnie inaczej się nią jeździ ... niektórych to cieszy i ja to w pełni rozumiem !! Mimo wszystko nie popieram rozjeżdżania cudzych hop i niszczenia cudzej pracy - co innego jeśli jeździsz po swojej trasie, którą sam zrobiłeś.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

motomysz wiesz, co innego jest śmigać po mokrym co innego topić się w błocie, koleiny na wysokość opony .
Dziś jest słonecznie , góra Trupa już trochę przeschła, na dole dalej syf. Jestem przekony, że towarzystwo zamiast naprawić co spieprzyło, dobije to, co wcześniej było nieprzejezdne , a wtedy poleje się krew.... :twisted:
ODPOWIEDZ