..
-
- Kontakt:
..
Jak ktos chce moge przeslac cala plansze dirtow w rytmie mojej roboty... ale uprzedzam ze skoczenie ze wszystkich w rytmie bez przerw i czysto graniczy z cudem jesli dopiero zaczynacie uczyc sie grac :) ja gram juz rok prawie :D
Live To Ride, Ride To Live
-
- Kontakt:
:)
sorry :D blad nowicjusza :D mialo byc odpowiedzia do tematu elastomani.. chodzi mi o zajebista plansze z dirtami... wogoel to skasujcie tego posta :D
wyslij mi recol2@poczta.onet.pl
i mi możesz wysłać jak masz czas tio73@o2.pl
ok zapodaj sie ;)
ja bynajmniej nie zaczynam :P ale na normalna gravitacje czy z elma nitro? wazne :]
gg 2209490
octav@wp.pl
pliiiis mialem swoje plansze ale wszystkie *** szczelil
ja bynajmniej nie zaczynam :P ale na normalna gravitacje czy z elma nitro? wazne :]
gg 2209490
octav@wp.pl
pliiiis mialem swoje plansze ale wszystkie *** szczelil
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Jak mozesz to wyślij mi: dominik-ramut@wp.pl
mi tez, ja jak cos sie stanie z moja poczta to tez Ci wysle moje dirty i dropy:P aha wd400@poczta.onet.pl
Ja tez: madcow@vp.pl
Bardzo bym prosił żebyś i mi przysłał; jack200@interia.pl.
-
- Kontakt:
jak możesz to zapodaj
chaoswarrior@interia.pl
chaoswarrior@interia.pl
-
- Kontakt:
:)
http://www.futur3breeze.webpark.pl/rytm.txt wejdzcie sobie tutaj... potem zmiencie rozszerzenie na *.lev , wrzucie do katalogu lev i grajcie :D nie jest dopracowana do konca bo sie jej przejsc nie da... (w trakcie roboty) ale wystarczy wziac w edytorze przestawic kwiatka z finishem na koniec trasy i luz :)
ja tam sobie teraz transfery na niej robie w obie strony tak po dwie na raz :)) replaya zaraz jakiegos wrzuce moze
ja tam sobie teraz transfery na niej robie w obie strony tak po dwie na raz :)) replaya zaraz jakiegos wrzuce moze
-
- Kontakt: