Witam, chciałem się dowiedzieć jak tam ze śniegiem. Słyszałem od ludzi, którzy byli w weekend na nartach że nie ma śniegu poza stokiem. Był już ktoś może? I podpowie jakie warunki, czy jest takie błoto jak zwykle w myślenicach czy jest straszna ciapa i nie warto się wybierać ?
Z góry dzięki chłopaki.
Na gorze na nartach mozna smigac, na dole sniegu nie ma na chelmie nie bylem ale podejrzewam ze da rade sie pojezdzic tylko trzeba sie przygotowac na chlodna pogode bo na wyciagu jak cie puszcza zamarzniesz.
Moze poczekaj az wszystko zamarznie i wtedy pojedz Pogoda w KRK teraz jest co najmniej dziwna. Raz sypie obficie a po 10 minutach slonko i czyste niebo -.^
Nie , ja juz kur*a niemoge wytrzymac... w Krakowie potrafi 10min padac tak jak by była zima w rosji a za 10 min wychodzi słońce a za chwile znowu snieg... w Hiszpani juz maja po 25 stopni... Cos mi sie wydaje ze moze i niema w Polsce jako tako prawdziwej zimy , ale za to spodziewajmy sie w lipcu opadów sniegu... Ja sie wynosze !
Paweł i ty brutusie? :P Wez suszare na trase i walcz ze sniegiem Nawet pomimo tego, ze lepiej na desce niz na biku jezdze to jednak wole sobie pojezdzic juz. Nie sadziłem, ze to powiem kiedykolwiek ale mam dosc tego sniegu
Jeśli tak dalej pójdzie to na rower będzie można dopiero tuż przed zawodami się wybrać. Nie rozumiem tego. Zima była słaba tylko czasem popadało. Ale ani się dobrze na nartach nie śmigało a teraz jeszcze na rower nie ma jak ...