Ktoś kilka dni temu założył temat o legendarnych ramach z poprzedniego wieku więc wrzucam niedawno znaleziony link do filmu z uwaga 1995 roku !!!
Na filmie między innymi zobaczymy takie sławy jak Mat Hoffman, Brian Lopes czy Eric Carter i wielu wielu innych.
Film po prostu niesamowity jak dla mnie. Brak słów. Polecam każdemu kto jeszcze nie widział. Prawdziwy rowerowy hardcore w pierwotnej postaci
wrzuciłem ten filmik właśnie w wspomnianym temacie drogi bomblu bo jestem pod wrażeniem jego od paru tygodni .... w sumie patrząc po tym co kolesie na dircie wyprawiają stwierdzam, że jakby ich wpuścić na lokalne zawody, po 14 latach jakie upłynęły to pozamiataliby większość dzisiejszych hardkorowców!
Świetny filmik. Miejscami naprawdę zastanawiam się jak ówczesny sprzęt wytrzymywał...
problem w tym ze nie wytrzymywal. kola do centrowania dawalo sie raz na dwa tygodnie, obrecze wymienialo co 2-3 miechy. oski piast, osie suportow, korby, kierownice to byla porazka. do tego owczesne ceny i dostepnosc czesci (przynajmniej w PL) teraz jest o wieeeele latwiej.
film powalił mnie na kolana, co goście robią na tych rowerkach to sie w głowie nie mieści! Po tym filmie stwierdziłem ze zacznę bardziej doceniać swój rowerek...