Jakie korby do 200zl
Jakie korby do 200zl
potrzebuje korby wraz z pakietem za okolo 200z beda uzywane w fullu i moze trohe dostana po tylkul a no i suport najlepiej 68mm, co polecicie? allegro chyba ze ktos tez ma to na pw zapraszam
Może powiedz do czego to ma być...
I masz 200 zł na korbe i jeszcze masz na support czy 3a się zmieścić ze wszystkim w 200
http://www.allegro.pl/item589780269_kor ... tacja.html
Pozdr ;p
I masz 200 zł na korbe i jeszcze masz na support czy 3a się zmieścić ze wszystkim w 200
http://www.allegro.pl/item589780269_kor ... tacja.html
Pozdr ;p
Vermin, Baca.
Znajdz slx za 200 zet ;/
Na alledrogo jest za 230 zet ruktion howitzer.
Na alledrogo jest za 230 zet ruktion howitzer.
Blog: www.uzurpator.com.pl | Zębatki: www.trybo.pl
No 3a troche poszukać niestety ;/ bo na allegro są same nówki.
Mlody 23 Chyba że nie chcesz używki???
Na twoim miejscu ubzierał bym jeszcze z 50 - 100 zł i poszukał czegoś np. z rocznika 2004 (nawet nówki) bo na nie już nie ma takiej mody na tamte częśći a cena spada o połowe ;/ a przecież jeżdżone są nadal tak samo jak te najnowsze, i zwykle wcale nie są gorsze ;/ Możesz tak dorwać naprawde dobrą korbe np. korba kosztowała 800 zł i była wcale nie gorsza od dzisiejszych kosztujących 800 a teraz taka z 2004 nowa (w sensie przez nikogo nie kupiona od 2004) kosztuje 450 zł np. Może starszy SLX?
Pozdr ;p
Mlody 23 Chyba że nie chcesz używki???
Na twoim miejscu ubzierał bym jeszcze z 50 - 100 zł i poszukał czegoś np. z rocznika 2004 (nawet nówki) bo na nie już nie ma takiej mody na tamte częśći a cena spada o połowe ;/ a przecież jeżdżone są nadal tak samo jak te najnowsze, i zwykle wcale nie są gorsze ;/ Możesz tak dorwać naprawde dobrą korbe np. korba kosztowała 800 zł i była wcale nie gorsza od dzisiejszych kosztujących 800 a teraz taka z 2004 nowa (w sensie przez nikogo nie kupiona od 2004) kosztuje 450 zł np. Może starszy SLX?
Pozdr ;p
Vermin, Baca.
Używkę slxa będzie Ci baardzo ciężko znaleźć a to dlatego ze slx wyszedł dopiero w tym roku i raczej mało kto bedzie chciał tak po prostu sprzedać.
Sam w ogóle zastanawiam sie nad ta korbą ale nie wiem czy wytrzyma jazdę w dh/fr ;/ Podobno jest dwa razy mocniejsza niz LX ale sam do końca nie jestem pewien czy aby na pewno...
Sam w ogóle zastanawiam sie nad ta korbą ale nie wiem czy wytrzyma jazdę w dh/fr ;/ Podobno jest dwa razy mocniejsza niz LX ale sam do końca nie jestem pewien czy aby na pewno...
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
Taa - 300 razy wytrzymalszy jest, bo zrobiony jest ze stopy zajebistum i wypasum :P ma fajny design i tyle, LX ze stalową ośką jest podobnym wynalazkiem.
Psułem swego czasu deorkę HTII i też było OK.
Psułem swego czasu deorkę HTII i też było OK.
rejs fejs prodidżi
to korba do XC. Ruktion howitzer to korba do FR.

-
- Kontakt: