Boxxer i mały problem
Boxxer i mały problem
siema
bez owijania w bawełne mam boxxera z zza krotką rurą sterową (nie wystanie ani 1mm ponad gorną półke) i tu pojawia sie problem bo nie wiem czy inwestoweac w zintegrowany mostek czy robic cos z tą rura. Czy są jakies inne mostki pod boxxera oprocz V1? cena zabija:/ czy cos tanszego w pl idzie dostac ?? a moze gdzies w pl przebijają rury sterowe? czekam na odp
bez owijania w bawełne mam boxxera z zza krotką rurą sterową (nie wystanie ani 1mm ponad gorną półke) i tu pojawia sie problem bo nie wiem czy inwestoweac w zintegrowany mostek czy robic cos z tą rura. Czy są jakies inne mostki pod boxxera oprocz V1? cena zabija:/ czy cos tanszego w pl idzie dostac ?? a moze gdzies w pl przebijają rury sterowe? czekam na odp
>>>> Gravity Pszczyna <<<<
-
- Kontakt:
pisząc ze nie wystaje ani mm nad gorna polke masz na mysli ze jest rowno z gorna polka tak? to dosc wazne bo jesli rura nie siega do konca gornej polki amor moze sie oslabic.. jesli masz rure rowno z gorna krawedzia gornej polki to mozesz spokojnie kupic zintegrowany mostek i jezdzic tak...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
wiele innych czyli? funna nie idzie w PL dostac narazie dopiero w polowie kwietnia... pointa nie znalazlem zadnego ;/ co i gdzie by szło dostac? bo nie bardzo mi sie widzi dac 320zł za v1 bo skladam rower caly i nie mam zbytnio kasy juz;/ a wiecie moze czy idzie kupic półke z rurą sterowa albo czy przebijają gdzies rury?Steel2 pisze:Masz Funna, Pointa i wiele wiele innych mostków przykręcanych do półek.
no jasne ze tak... niestety Radacz sprzedał go komus innemu:(Krakos pisze: a zwróciłes uwagę na posta wyżej?
za niedlugo czyli ? bo ja go potrzebuje na wczoraj:pReplaY pisze:Truvativ wypuści taki zintegrowany mostek do Boxxerów. Jak dobrze pójdzie, to będzie niedługo w Harfie.
eeeee?Krakos pisze:nuke proof lepszy od średnio półkowego hope, w hopach podobno często padają bębenki i zapadki
poza tym trochę żenada hopa używkę kupować za 450 zl...
lepiej nuke proofa za 150 zl więcej kupić i do tego nówka...
Ludzie, czy jak nie ma w kilku sklepach w necie to myślicie, że nigdzie nie ma ?
Książka telefoniczna w łapkę, telefon w drugą i szukajcie aż znajdziecie. Wiele bdb sprzętu da się upolować w różnych sklepach, które nie mają oferty netowej.
W zeszłym roku szukałem nowych manetek SACHS Plasma ( pewnie wielu z Was nawet nie wie co to. Od wielu lat nie produkowane ) i znalazłem. Właśnie szukając, że tak powiem analogowo. A i dowiedziałem się o wielu sklepach o których nie miałem zielonego pojęcia.
Trochę samodzielności !
Książka telefoniczna w łapkę, telefon w drugą i szukajcie aż znajdziecie. Wiele bdb sprzętu da się upolować w różnych sklepach, które nie mają oferty netowej.
W zeszłym roku szukałem nowych manetek SACHS Plasma ( pewnie wielu z Was nawet nie wie co to. Od wielu lat nie produkowane ) i znalazłem. Właśnie szukając, że tak powiem analogowo. A i dowiedziałem się o wielu sklepach o których nie miałem zielonego pojęcia.
Trochę samodzielności !
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]