Witam, jestem na etapie wymiany amora. Najchetniej kupilbym boxxera wc ale nie ma żadnego Mam okazje kupić totema w idealnym stanie. Co myślicie o takim secie ? Dodam, że jeżdze w DH lecz zdaża sie poskakać coś w stylu FR :P Waże 55 kg . Na amorka mam do wydania max 2000 zł ( proszę nie pisać żeby dołożyć do czegoś bo wiecej nie będe miał :/
Uważam że ta rama jest stworzona do dwupółkowych amorów nie kupiłbym za chiny jednopolki do takiej fajnej ramki kupuj boxxa albo 888 ja osobiście preferuje marzocchi jeżdże na 888wc 2007 i jestem bardzo zadowolony.
ramka to ścigajka jest i do FR bałbym się jej używać, jak pisze Bomber_GD czekaj na 2 półkę, Boxx WC wyrwiesz w tej cenie, a jak nie to TEAM'a trochę cięższy ale świetnie pracuje
Cierpliwości , będziesz żałować, a to nie jest dobre. A Koniecznie musi być WC ? Wiem że waga kusi, ale czytałem gdzieś (chyba Aram pisał) że Boxx w wersji TEAM jest lepszy..., sam Mam WC, kumpel TEAM'a Oba pracują super, tylko wagą się różnią (mam czarnego )
kona1994 czekałeś miesiąc a jakiś tydzień temu widziałem Boxxa 07 wc na allegro za 1,7k z Krakowa. Jak już szukasz to monitoruj dobrze allegro.
Troche cierpliwości i znajdziesz. Totema Solo Air'a moge polecić bo amorek pracuje jak dla mnie miodnie, ale do V10 to tylko coś typowo dh - boxxer lub fox 40.
Rafcio911turbo własnie od niego mam totema :P WC niema
Cubus5 miałem go kupić, po 1 w ten dzień akurat nie miałem neta a po 2 nawet jakbym go kupił to i tak bym go nie dostal bo ktos przyjechał wczesniej i go kupil :P
kona1994 Jakis gosc smiga na V10 z Totemem na This Is Australia.. powiem ze fajnie to wyglada.. tylko ta kiera.. yh.. chyba przesadzona troche.. ( kto ogladal ten wie )
No i roznil sie bedzie skokiem ale mysle ze bardzo nie poczujesz tych 2 cm.. 180mm to i tam duzo.