isis tez chujem wieje. jest to rozwiazanie mocniejsze pod wzgledem osi, jest mocniejsza niz os na kwadrat ale tez mi sie wyjechal wielowpust w korbie, truvativ dokladnie.
poza tym nie mialem zadnych zatrzezen do isis.
tera bede jezdzil na fsa x-drive, 48 naciec, os 19mm, zobaczymy co to jest warte ;]
korba truvativ firex jest dosc dobra... od zimy sie trzyma i mysle ze wytrzyma jeszcze do nastepnej zimy... a miala kilka przygod :D jest juz oczywiscie skrzywiona :/ ale to dlatego ze zlamalem suport i prawa strona korby wpadla mi w kolo :] wiec nie ma ci dziwic tymbardziej ze mam prawa ngoe z przodu...
a ten suport kinexa wcale nie jest taki super.. najlepszy bylby jakis stary lx/xt na kwadrat
u mnie w firexie wyruchał sie kwadrat w miesiąc, ale to chyba dlatego ze miałem jakas przyjebana tulejke na osce od suportu i korba sie nie wciskałą na maxa...bo kwadrat sie wyruchał od strony zebatki wiec mozliwe ze to przez ta tulejke...
ja powiem tylko tyle ze teraz po przykrych doswiadczeniach wybral bym isis.
jezdze powaznie ze dwa miechy i ujebalem juz jednego kinexa i jednego LXa.za kwadrat dziekuje.
A mam kwadrat i jest ok. a z doswiadczenia wiem, ze ISIS sie wyrabjaja przez brak lub za cienka podkladke pod srube:) a nie wiem czy pamietacie ze razem z ta podkladka moment dociagniecia tej sruby to 40N a na oko i bez podkladki to sobie mozna a potem takie jazdy z wyrobionym ISISem macie........
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Ja mam korbe truvatuva firex z zebatka od huselfellta na isis zajebista korba.
Tyle co przetrwala. /mialem lxa eczesniej na kwadraz to kwadrat sie wyjechal po 3 miesiacach a korba sie zlamala po pol roku