Miłego sobotniego popołudnia wróciłem sobie do mieszkania pod Wawelem, gdzie znalazlem wyłamane drzwi i brak roweru na klatce schodowej ;/ Brązowa Kona Shred 15', Marzocchi z150 z przodu wraz z piastą NS, jakas tarczowka i double trackiem. Tyl i naped to jakiejs niskiej jakosci produkty. Wszystkich ktorzy by zobaczyli taki rowerek lub ktores z czesci, bardzo prosze o kontakt.
500 482 971
Pozdrawiam
Nie ma tego na zdjeciu, ale z przodu duza tarcza (203) i mostek ns quarck
wylamane drzwi do mieszkania?
btw-ta zetka wyglada mi znajomo-ma lekkie spilowanie na busterze i zerwany ten czarny platikowy lebek na gorze mocowania osi z bodajze lewej strony (siedzac na rowerze)?
bo takie odnosze wrazenie
Dzisiaj około godziny 17 30 na ul. Bieżanowskiej w okolicach 15 LO najprawdopodobniej widziałem tą kone jechał na niej krotko wystrzyżony koleś z tatuażem na prawym przedramieniu nie miałem możliwości pójścia za nim ponieważ dzieliła nas ruchliwa droga a ja stałem na czerwonym. Szybko uciekł z pola widzenia. Jechał w stronę Nowego Prokocimia.
Siema!
Koleś który ukradł ci rower to Dres.Mieszka w Podgórzu jest krótko ostrzyżony.wzrost ok.175-180cm.Widziałem go wczoraj i pytał się mnie czy umiem wyregulować przeżutkę.Ogólnie chłop trzyma z dresami z tej dzielnicy,a dla nich ukraść rower to nic trudnego....
Wlasnie go kumpel widzial obok plaszowa. gosciu zniknal w ktoryms z blokow na Wielickiej, tuz za mc'donaldem. Jak pipa to on nie wyglada, ale jak cos, to dawajcie znac
Widzialem go 10 minut temu przy McDonaldzie na ul.Wielickiej jechal w strone bloku bodajze nr 20 przy Ulicy Wielickiej mieszka tam najprawdopodobniej on badz ktorys z jego kolegow wiec tam bywa napewno czesto!! Wasu daj jakies namairy na goscia jesli masz albo wystaw go nam
Uprzede pytania jechalem aytem nie mailem jak go zatrzymac
GgG,wfl a nie lepiej nie tylko zostawić na noc, ale i jeszcze napalić ognisko wokół niego?
Musicie złapać tego pedała w grupie jak będzie sobie jechał gdzieś, albo dać na niego namiary policji, nie tylko będzie musiał oddać rower, ale jeszcze karę za ten niecny czyn dostanie....