Amorek stanal deba
Amorek stanal deba
Moze mi ktos podpowie co sie stalo
Mam amorka firmy noname jak ktos byl na kazoorce to pewnie widzial taki z ocieplaczami do rur z woda miedzy polkami
troche go przerabialem tak ze zyskal jakies 40mm skoku i troche luzow :-P
ale jak wczoraj wracalem do domu i zjechalem ze schodkow chyba tak mozna nazwac zadek z 8 plytek chodnikowych kazda nizej od porzedniej o jakies 5 cm to amorek odmowil dzialania stanal demba nawet jak podrywalem przud do gory i go dobijalem do ziemi to zero reakcji z jego strony
dzisiaj podchodze rano do rowerka opieram sie o kiere a on ladnie i plynnie dziala
Wyspal sie w nocy i wrucil do zycia czy co
Bo niemam pojecia co sie stalo
Mam amorka firmy noname jak ktos byl na kazoorce to pewnie widzial taki z ocieplaczami do rur z woda miedzy polkami
troche go przerabialem tak ze zyskal jakies 40mm skoku i troche luzow :-P
ale jak wczoraj wracalem do domu i zjechalem ze schodkow chyba tak mozna nazwac zadek z 8 plytek chodnikowych kazda nizej od porzedniej o jakies 5 cm to amorek odmowil dzialania stanal demba nawet jak podrywalem przud do gory i go dobijalem do ziemi to zero reakcji z jego strony
dzisiaj podchodze rano do rowerka opieram sie o kiere a on ladnie i plynnie dziala
Wyspal sie w nocy i wrucil do zycia czy co
Bo niemam pojecia co sie stalo
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
Chwilowa słabość ;) nie zabardzow wiem co z tym zrobić ale nie martw sie mój chodzi podobnie czasem jak zjeźdza m po schodkach to wogule nie zareaguje raz chdzi pięknie a czasem jak skocze za małego mura to odrazu dobija ja go nie rozumiem jakiś kapryśny chyba jest :D naszczęscie niedługo będzie nowy
The Power Is On Your Side !!!
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
Sam pisałeś że go przerabiałeś.. to może poprostu zajrzyj do środka?? A nóz się coś urwało i blokuje skok??:P a w nocy wróciło jakimś cudem na swoje miejsce... rozkręcenie takiego amorka to kwestia kilkunastu minut, a przynajmniej będziesz wiedział co jest:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom