661 full bravo vs Bell Bellistic vs ?? pomocy!
661 full bravo vs Bell Bellistic vs ?? pomocy!
Witam! mam pewien problem planuje zakup nowego kasku i zastanawiam sie nad bravo pro i nad bellem, moze sie ktos wypowiedziec o obu kaskach, jak z wentylacją bo na niej mi zalezy w duzym stopniu, oraz jak z widocznoscią i długością szczęki.
Może polecicie coś innego do 300-350zł , im taniej tym lepiej bo więcej kasy na gogle mi zostanie ale niekoniecznie.
Dzieki za wszelką pomoc.
Moze ma ktoś namiary na sklepy z jakimiś promocjami np bravo pro? był bym bardzo wdzięczny za jakieś linki.
Może polecicie coś innego do 300-350zł , im taniej tym lepiej bo więcej kasy na gogle mi zostanie ale niekoniecznie.
Dzieki za wszelką pomoc.
Moze ma ktoś namiary na sklepy z jakimiś promocjami np bravo pro? był bym bardzo wdzięczny za jakieś linki.
Miałem Bella, rozmiar M. Okazał się za ciasny w uszach
Do tego sprawiał wrażenie powleczonego tworzywem styropianu, ale za to całkiem lekki
Nie podeszły mi jeszcze gąbki w środku, jakieś takie niemiłe w dotyku.
Kupiłem Bravo Pro rozm. S. Idealny. Wydaje się być lepiej wykonany jakościowo. Bardzo przyjemna wyściółka. Z widocznością nie ma problemu. Na boki full, a do przodu to tylko szczęka. Daszek regulowany, więc nie przeszkadza.
Wentylacja? No cóż, raczej bym w nim nie podjeżdżal
Co do wad to jeszcze zapinanie d-link czy coś (takie szlufki) zamiast standardowej klamry, ale to chyba tylko w małych rozmiarach i ewentualnie starszych rocznikach.

Kupiłem Bravo Pro rozm. S. Idealny. Wydaje się być lepiej wykonany jakościowo. Bardzo przyjemna wyściółka. Z widocznością nie ma problemu. Na boki full, a do przodu to tylko szczęka. Daszek regulowany, więc nie przeszkadza.
Wentylacja? No cóż, raczej bym w nim nie podjeżdżal

Co do wad to jeszcze zapinanie d-link czy coś (takie szlufki) zamiast standardowej klamry, ale to chyba tylko w małych rozmiarach i ewentualnie starszych rocznikach.
mam jeszcze pytanko zmierzyłem łeb
i mam 58cm jaki brać rozmiar? bo gdzieś kiedyś coś czytałem ze powinien być mniejszy o 2-3cm prawda to?
może ktoś się wypowiedzieć o tym http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24915 czym on się różni od full bravo? poza ceną oczywiście ?

może ktoś się wypowiedzieć o tym http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=24915 czym on się różni od full bravo? poza ceną oczywiście ?