Nowe koło tył HT
Nowe koło tył HT
siemka mam taki dylemat
1.Postanowiłem zrobic singla po paru przygodach i w zwiazku z tym
teraz chce kupic koło na tył i mam pytanie jakie wybrac
czy dartmoor blizzard i novatec czy S-type i free force
1 nowe drugie uzywane w takiej samej cenie
Może jakies inne odrazu z reduktorem?
1.Postanowiłem zrobic singla po paru przygodach i w zwiazku z tym
teraz chce kupic koło na tył i mam pytanie jakie wybrac
czy dartmoor blizzard i novatec czy S-type i free force
1 nowe drugie uzywane w takiej samej cenie
Może jakies inne odrazu z reduktorem?
No spoko do street'u z nowych proponuje Ci piaste D&M (świetna) ta nie pamiętam dokładnie nazwy ale tylna była: słabsza za 100zł mocniejsza za 130zł + szprychy za 50zł do str normalne jakieś tanie stykną dalej DM24 fajne obręcze 60zł. Oponka nie pamiętam nazwy ale były takie świetne oponki za 35 zł teraz co miały małe opory bardzo! i dobre trzymanie, jak chcesz to na Priv napisz do mnie to Ci jutro podam nazwe. i Dęteczka za 10 zł ;p to jest 100 + 50 + 60 + 40 = 250
Z używek niech Ci doradzają bo mi sie troche nie chce pisać ;/ Bardzo Polecam Ci ten secik ^
Podzr ;p
Z używek niech Ci doradzają bo mi sie troche nie chce pisać ;/ Bardzo Polecam Ci ten secik ^
Podzr ;p
Vermin, Baca.
A jak ma być SS to może kupić już coś porządnego do ss zamiast reduktorów. Będzie szerszy rozstaw kołnierzy przez co kółko mocniejsze a zauważyłem ostatnio Novateci NT-D236SB czyli Dartmoor S-force po 159zł gdzie Dart kosztuje równo stówę drożej.
Do tego np. Fortress bo ciężki nie jesteś szprychy Dt Swiss Chamion srebrne i masz ekstra kółko za 270zł. Piasta jest o tyle fajna, że ma driver dwuczęściowy z wymiennymi zębatkami i możesz sobie dowolnie wymieniać a jak ci się znudzą duże blaty to możesz dać driver jednoczęściowy 9,10 albo 11t i się cieszyć Microdrivem a drogie tez nie są po NSa są po 89zł chyba.
Do tego np. Fortress bo ciężki nie jesteś szprychy Dt Swiss Chamion srebrne i masz ekstra kółko za 270zł. Piasta jest o tyle fajna, że ma driver dwuczęściowy z wymiennymi zębatkami i możesz sobie dowolnie wymieniać a jak ci się znudzą duże blaty to możesz dać driver jednoczęściowy 9,10 albo 11t i się cieszyć Microdrivem a drogie tez nie są po NSa są po 89zł chyba.