Przesiadka z pionowych na poziome haki - z czym się wiąże ?
Przesiadka z pionowych na poziome haki - z czym się wiąże ?
Otóż, przesiadam sie z signa na bitcha 08, który ma poziome haki kół i moje pytanie jest takie, czy normalnie piasta i oś wszystko siądzie jak wcześniej w signie ? Z tego co widzę to każdy kto jeździ na poziomych hakach ma piastę z oską na nakrętki, a ja miałem dotychczas szybkozamykacza, zwykłą szpilkę. Musze coś dokupywać, zmieniać, zeby wszystko było ok ?
Pozdro
Pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak kupisz nowke ramke to dostaniesz haki do niej na imbus. wiec nawet nie musisz zmieniac oski bo szybkozamykacz spokojnie bedzie sie trzymal. na poczatku mialem coastera ss na sruby i bylo srania z napinaczami hakow itp. zmienilem na novateca i dalem te haki pod przerzute i kolo ani drgnelo od kiedy to skrecilem..
blackdemon No ale nie każdy chce mieć przerzutkę.
Jeśli Szaraq12 chcesz mieć przerzutkę to może być szybkozamykacz bo faktycznie haki są przykręcane do ramy i ani drgną, jeśli zaś ss to musisz wymienić oś na śruby bo koło będzie ci się przesuwać. Nową oś w każdym rowerowym dostaniesz koszt od 5zł wzwyż. Wymiana banalnie prosta.
Jeśli Szaraq12 chcesz mieć przerzutkę to może być szybkozamykacz bo faktycznie haki są przykręcane do ramy i ani drgną, jeśli zaś ss to musisz wymienić oś na śruby bo koło będzie ci się przesuwać. Nową oś w każdym rowerowym dostaniesz koszt od 5zł wzwyż. Wymiana banalnie prosta.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: