witam. jestem początkujący. mam ramę point i zastanawiam się jakiego kupić amorka? jaki może mieć maksymalny skok? myślałem na początek o santour duro triple 130. ?? co o nim myślicie??
myślę o amorku 130 mm . teraz mam starego i niezmiernie zajechanego RST cappa rowerkiem może nie będę skakał z 5-cio metrowych dropów, ale głównie agresywna jazda w lesie, zjazdy z górek, chodziarz skoków nie wykluczam
no cóż niecałe 80. jeżeli chodzi o używkę to raczej tylko od ziomali, żebym wiedział co się z nim działo bo na allegro już raz kumpel sie nadział, kupił amora który miał popękane sprężyny, chodziarz sprzedawca " nic o tym nie wiedział "
Jak z nowych to tylko Duro DJD. Triple sobie odpuść bo to parodia. Z używek możesz szukać DJ III 04 130mm bądź starszych Drop Offów, może też jakiś Stance Blunt by się znalazł.
Bombell widze że znowu się doczepiłeś do duro xD Co prawda Triple to muł bo tam jest tylko smar do konserwacji wciśnięty xD a uszczelki suchutkie xD Jak go rozbierzesz na smarujesz to lajtowy A jak założysz tłumik to już baja Kumpel ma z tłumikiem (i jest lajtowo) a ja niestety nie mam :P
Za 350 zł mój kuzyn kupił drop offa 4 tyle ze miał jakieś naklejki brzydkie ze scotta szukaj dirt jumpera 130 albo jakiegoś manitou może splice by dał rade ?