Zaświadczenie lekarskie.
-
- Kontakt:
Zaświadczenie lekarskie.
witam!! siemka mam pytanie. Ide teraz do technikum i musze im przynieść zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazan do uczenia sie dalej na tym profilu. I tutaj moje pytanie. O jakie przeciwwskazania chodzi dokładnie? Co lekarz będzie mi badał? będzie mnie ważył patrzył ile mam wzrostu ?Cczy będe sie musiał rozbierac?xD bo pamietam jak szedłem do gimnazjum to musialem sie przed lekarzem rozbierac:/
-
- Kontakt:
kamilbikeboy nie bój się lekarz nie taka straszna bestia, przyzwyczajaj się do nich a szczególnie do ortopedów, przynajmniej ja ich dość często widuje
ostatnio nawet pielęgniarka na gipsowni się mnie pytała czy mam brata bliźniaka, bo mnie często widuje
Co do badań do technikum, to podejrzewam że to będą typowe, rutynowe badania waga, wzrost, wzrok, ciśnienie, sprawdzi Ci kartę zdrowia i zbierze wywiad, tzn. czy coś Cie boli, kiedy ostatnio chorowałeś, czy chciałbyś coś zgłosić. Bardzo możliwe że unikniesz rozbierania się, to nie WKU

Co do badań do technikum, to podejrzewam że to będą typowe, rutynowe badania waga, wzrost, wzrok, ciśnienie, sprawdzi Ci kartę zdrowia i zbierze wywiad, tzn. czy coś Cie boli, kiedy ostatnio chorowałeś, czy chciałbyś coś zgłosić. Bardzo możliwe że unikniesz rozbierania się, to nie WKU

-
- Kontakt:
Ej ale chłopaka wkręcacie 
kamilbikeboy to jakie badania są robione zależy od tego na jaki kierunek / specjalizacje się wybierasz.
Nie wiem dokładnie co będą badać ale strachu nie ma
Ja pamiętam musiałem tylko koszulkę zdjąć. A tak to wchodzi się do gabinetu, parę pytań jakieś badanie banalne (np. dotknij palcem koniuszek nosa), wychodzisz i czekasz do następnego gabinetu.

kamilbikeboy to jakie badania są robione zależy od tego na jaki kierunek / specjalizacje się wybierasz.
Nie wiem dokładnie co będą badać ale strachu nie ma

-
- Kontakt:
Jak robilem do elektronika to badali wzrok sluch ekg i ogolny wywiad czy pijesz paliszy czy jestes uczulony na cos jakie miales operacje itp... bedziesz musial sie rozebrac z koszuli chyba ze beda ci jeszcze postawe sprawdzac to do bokserek czy majtek jak kto woli^^. a co? jakies kompleksy masz ze sie boisz rozebrac? XD
[url=http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4575535]SELL[/url]
kamilbikeboy - no wiec jestem po technikum to mam doswiadczenie.....
-wchodzisz on kaze ci sie rozebrac ....jak do majtów sie znegliżujesz to patrzy i kaze je tez zdjac...
-jak wezmie twoje jadra w 1reke to przesrane, bo wysle cie do klasy specjalnej, jak obiema bedize musial trzymac to do normalnej i mruknie ze ''OK''
pozniej kaze ci sie wypiac, wsadzi patyczek dlugosci 30cm w odbyt i zapyta czy cos poczules ...-jak poczujesz to ''OK'' jak nie to do specjalnej....

-wchodzisz on kaze ci sie rozebrac ....jak do majtów sie znegliżujesz to patrzy i kaze je tez zdjac...
-jak wezmie twoje jadra w 1reke to przesrane, bo wysle cie do klasy specjalnej, jak obiema bedize musial trzymac to do normalnej i mruknie ze ''OK''
pozniej kaze ci sie wypiac, wsadzi patyczek dlugosci 30cm w odbyt i zapyta czy cos poczules ...-jak poczujesz to ''OK'' jak nie to do specjalnej....

http://www.allegro.pl/item934868489.html
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale wy pitolicie - ta jest jak zwykle badania pracownika firmy jak sie przyjmuje czy jest zdolny do wykonywania zawodu, wiec kazdy z was kto pracuje powinien wiedziec jak to wyglada, z tym napletem, waga, wzrostem itp to bilans sie nazywa i bedziesz go mial w 1 kl technikum xD
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
-
- Kontakt:
kamilbikeboy i w tych badaniach obowiązkowe jest sprawdzenie marskości zwieraczy, potem będzie płukanie żołądka i lewatywa. jak będziesz miał szczeście to badania zakończą sie tylko na sprawdzeniu rozciągliwości penisa, nosa i uszu, a w najgorszym razie do kompletu dojedzie jeszcze sprawdzenie działania jak Twoje oczy reagują na kwas solny.
Back in black
-
- Kontakt:
Nie ściemniajcie mu 
Większość z was była na takich badaniach i dobrze wiecie ze trzeba zdjąć koszulkę i badają rozciągliwość sutków.
Jak Ci się trafi lekarz facet to masz szczęście...
Ale jak kobitka to podziękować, nie dość ze Ci tipsami przykleszczy to jak pociągnie to kumpel do dzisiaj ma uszczerbionego suta.

Większość z was była na takich badaniach i dobrze wiecie ze trzeba zdjąć koszulkę i badają rozciągliwość sutków.
Jak Ci się trafi lekarz facet to masz szczęście...
Ale jak kobitka to podziękować, nie dość ze Ci tipsami przykleszczy to jak pociągnie to kumpel do dzisiaj ma uszczerbionego suta.