Bell Drop - wawa gdzie ?

Maciejowaty
Kontakt:

Bell Drop - wawa gdzie ?

Post autor: Maciejowaty »

Siema !!

Wiecie może gdzie w wawie dorwę ten kask ?
Gdzie jest duży wybór kasków ff (oczywiście w cenie przystępnej max 500zł)
Jakieś alternatywa ??

przeznaczenie - dirt - fr

Pozdro !!
spectomo
Kontakt:

Post autor: spectomo »

w sklepie wheelera na rogu al.niepodleglosci i odyńca
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Maciejowaty a przepraszam ty jakiś niepełnosprawny jesteś ? Niemy może głuchy ? Nie, nie czepiam się to nic złego. Ale jak nie jesteś to bierz telefon w łapkę, książkę telefoniczną w drugą ( jak nie masz to masz internet, na jedno wychodzi ) i dzwoń. To naprawdę żaden problem.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Steel2 jeśli nie masz nic do powiedzenia to się nie udzielaj bo ty wszędzie widzisz problemy weź człowieku wyjedz z tego kraju bo tobie tutaj wszystko nie tak
AlanCK
Kontakt:

Post autor: AlanCK »

KFP o co sie czepiasz powiedz mi coś nie tak powiedział Steel2??

Sama prawda... zanim koleś zdązył by napisać tego posta mógł pomyśleć, zadzwonić i już by miał jeden sklep z głowy a że nie pomyślał to trzeba go byo nakierować, proste. :D
Sell: Rower - Intense M9
Steel2
Kontakt:

KFP - tak prymitywizm, głupota i lenistwo mi się nie podoba. Przykre, że Tobie tak.

Taki post to czystej wody chamstwo. Równie dobrze mógł napisać: weźcie znajdźcie mi kask w Wawie bo nawet nie chce mi się samemu podnieść telefonu. Może jeszcze pojechać i kupić ? Bo może portfela też mu się nie chce otwierać.
Mariancobretti
Kontakt:

Post autor: Mariancobretti »

po to jest forum zeby zadawać na nim pytania i wymieniać się spostrzezeniami, uwagami itp. Chlopak się zapytał bo chciał zaczerpnąć rady wielu zeby poźniej móc porównać gdzie moze znaleźć ten kask taniej i gdzie drożej, a skoro płąci juz za internet to po co ma płacić za telefon. Moze jakby większa część z was była na własnym wichcie to zrozumiałaby ze pieniędzy nie przynosi bocian...
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Bez spiny chłopaki. Steel w sumie dobrze mówi tylko w swoim nie zawsze grzecznym stylu :) Zawsze można obdzwonić lub powysyłać maile do sklepów no ale to zajmuje czas. Wygodniej jest się spytać i nie mówię, że to źle. Bo może Maciejowaty poszedł na dwa fronty i obmailował sklepy a teraz się pyta użytkowników forum bo a nóż ktoś może widział i odpisze. Także bez spiny chłopaki :)
Steel2
Kontakt:

Super to ja od dzisiaj będę o każdy drobiazg pytał gdzie można kupić. Po co mam sam szukać, niech inni za mnie szukają. Nawet nie będę dzwonił to znajomych sklepów bo i po co ?

Takie tematy powinny natychmiast wylatywać z forum, nawet bez mrugnięcia okiem.
Zablokowany