BLACK BOX vs HAYES-MX2 co wybrać?
BLACK BOX vs HAYES-MX2 co wybrać?
Witam.
Chciałem się was poradzić co lepiej kupić, mam okazje kupić Hayesa MX-2 z tarcza 203mm z linka i klamką Deore za 210zł tyle że hamulec ten był używany, a za 220zł moge kupic NOWEGO BLACK BOXA z tarcza 203mm bez klamki i linki.
I teraz mam dylemat co kupić :]
Help!!! B)
Chciałem się was poradzić co lepiej kupić, mam okazje kupić Hayesa MX-2 z tarcza 203mm z linka i klamką Deore za 210zł tyle że hamulec ten był używany, a za 220zł moge kupic NOWEGO BLACK BOXA z tarcza 203mm bez klamki i linki.
I teraz mam dylemat co kupić :]
Help!!! B)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hayes mx 2
mam hayesa z tarczą 200 z tyłu i zamiata jak trzeba tylko hayes
A JA MAM MA KU.RWA V-BRAKE'I 5-o LETNIE,TANIE KLOCKI BBB BYLE JAKIE LINKI,I KLAMKI AVIDA I HAMUJE JEDNYM PALCEM! CZŁOWIEKU TARCZE TYLKO JAK JEZDZISZ W BŁOCIE CZY DESZCZU,TARCZE SĄ DROGIE W EKSPLOATACJI:SEZON,DWA: KLOCKI 100 ZETA GLEBA-POGIĘTA TARCZA,AMORA TO WYKAŃCZA CHYBA ŻE MASZ COŚ NAPRAWDE KONKRETNEGO,INACZEJ ZŁAPIE LUZY PRĘDZEJ CZY PÓZNIEJ,MEGA NAPIECIA.
FUCK.kto mnie objedzie pierwszy? hehe JEŻELI CHCESZ OBJECHAĆ NOWAKOSS'A WYŚLIJ SMS POD NUMER 72huj05,koszt sms to jedyne 100+vat.HAHAHAHAHAAAAAA!!
FUCK.kto mnie objedzie pierwszy? hehe JEŻELI CHCESZ OBJECHAĆ NOWAKOSS'A WYŚLIJ SMS POD NUMER 72huj05,koszt sms to jedyne 100+vat.HAHAHAHAHAAAAAA!!
IGNORANTION is BLISSSssss...
Jak mam z przodu avide z tarczą grimeca i jak dotarłem klocki to było niebo taka zajeboze że głowa boli a jak kolega dosiadł bryke to zaczą się bawić w grzanie tarczy do czerwoności-niewyszło mu ale zato zeszklił klocki i teraz jest :/ a z tyłu mam v'ke to głowa boli jak wyj.ebałem w drzewo na jednym profilu bo mi niedziałałi tylnie koło wyskoczyło z profilu -hoho- a dawno temu jak założyłem avide do RST to mi się dolna goleń urwała przy hamowani naszczęście na city więl byłem cały:P
sumując jak już cię stać na tarcze to dozbierzj do hydraulików ale jak nie to weź bb:]
sumując jak już cię stać na tarcze to dozbierzj do hydraulików ale jak nie to weź bb:]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631