Zapięcie do kasku - gdzie kupić?
Zapięcie do kasku - gdzie kupić?
siemka
czy wie ktos moze czy mozna dostac osobno plastikowe zapiecie do kasku? moje peklo i mam problem bo nie moge nigdzie znalesc (jak cos to Giro Remedy)
czy wie ktos moze czy mozna dostac osobno plastikowe zapiecie do kasku? moje peklo i mam problem bo nie moge nigdzie znalesc (jak cos to Giro Remedy)
-
- Kontakt:
W sklepach raczej będzie ciężko dokupić. W większości kasków jest problem z dokupieniem daszku a o zapięcie to już w ogóle. Jedyne wyjście to, że ktoś rozwalił kask a zapięcie mu zostało całe;) Załatw sobie od kogoś i przeszyj.
http://www.pinkbike.com/photo/2444395/
[S:] KASK MAX 606! L , RST Free Space 100 mm
[S:] KASK MAX 606! L , RST Free Space 100 mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Michal4X i mateoskamikadze musi być to podstawowy produkt, coś o tym wiem bo pracuję w tej branży, dodam jeszcze że to kosztuję gorszę, dosłownie.
Ps: Tak w ogóle to wystarczy google
http://www.stoklasa.pl/klamry-plastikowe-x2s0190

Ps: Tak w ogóle to wystarczy google

[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zapinka od plecaka będzie pewnie większa i mocniesza od tych z kasków Jka by to miało być mocniejsze od plastikowych to można przerobić zapięcie na takie jak w niektórych 661, na dwa metalowe elementy do zaplatania. Ale dla mnie to nie wygodne, zwłaszcza gdy jeździ się na dość krótkich trasach, a rower pcha pod górę.
pomysł liseQ najlepszy, możliwe nawet że dało by radę trafić na takie samo chińskie zapięcie (limar nutcase ma np to samo co kaski z decathlonu
, nie znaczy że złe ale identyczne)
pomysł liseQ najlepszy, możliwe nawet że dało by radę trafić na takie samo chińskie zapięcie (limar nutcase ma np to samo co kaski z decathlonu

SeraaX pisze:zapinka od plecaka będzie pewnie większa i mocniesza od tych z kasków
hehe, nie prawda to tylko nazwa, one nie mają żadnych atestów, takie klamry różnią się tylko wyglądam i szerokością, w ciągu tygodnia sprzedaję tysiące takich i ludzie biorą do przeróżnych zastosowań, od smyczy na klucze, telefon, przez mnóstwo dziwnych rzeczyaż do różnego rodzai toreb, pokrowców, pojemników, plecaków itd....

[b][SPRZEDAM]
-
- Kontakt: