mam zamiar kupić nowa korbe za ok. 200 i niewiem jaka .... napewno nie kupie nic z nowego shimano bo to szmelc ostatnio sypnęła mi sie korba deorca także shimano odpada, chyba ze stare alivio. myślałem nad truvativem firex czy jakoś tak no i dobrze by było jakby była na kwadrat.
Dajcie no linka do zdjęcia, bo za cholere nie wiem jak ta korba wyglada:> a sam niedłygo będę zmieniał, bo mój stary poczciwy SACHS chyba niedługo skończy swój żywot:P
Czytalem czyba w MAgazynie Rowerowym ze te RPM to taka tansza wersja FSA ... no i w FSA ma te korby w swoim katalogu jako econimic :-) widzialem ta korbe tylko na zdjeciu ... wiec o szczegolach sie nie wypowiem i o wytrzymalosci to juz w ogole nie .. ale wyglada ladnie .. ma fajny rockring jak pila tarczowa :-) i dwie koronki 22-32 moze tez sa inne wersje (napewno sa )
NArazie
dzięx za link z foto i kontaktem do dystrybutora, pora wymienic korby i wlasnie szukalem czegos nie drogiego w granicach 160-170zl to chyba zdecyduje sie na te
ciekawe czy sa jakies ciemne wersje (granatowa lub czarna) czy tylko jeden kolor dostepny
są tylko czare
jedna ta na zdjęciu
2 taka tylko ze na isis i rocring czały czrny okrągły
3 dh jedna zębadka z czterdzieśći coś zembów na isis
4 jakaś mtb taka nozmalna tysz na kwadrat cheba