Big Hit 06' czy Stab Deluxe??
Big Hit 06' czy Stab Deluxe??
Który lepszy ?
jezdzilem bh 2004 rocznik dla mnie b. zwrotna ramka w rozmiarze m mam 184 wzrostu i mniejszego rozmiaru bym nie bral nawet pod uwage. Vp-Free bardzo fajna ramka ale to jest FR-ka typowa jak chcesz cos wysoko zawieszonego to rama fr a nie dh bo w dh obecnie panuje trend na zmiejszanie przesiwtu a nie na powiekszanie go... staba bym nie bral bo to jest to samo zawieszenie co w stinky. Wg mnie Vp-Free bylaby lepsza opcja od bh i kony. BH starsze niz 04 wg mnie sie gorzej prowadza od tych z kolkiem 24'
Demo 8 2010 BoXXer Race
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
BorDH, Garbanzo to tylko dopisek, które mają rowery kony z wypożyczalni w bikeparkach... poza tym wcale nie.
A vp-free na dh? Raczej nie. Jak SC to V10. Poza tym masz jeszcze np Norco i inne wynalazki, za 2500 nawet nie myśl o konie. Poza tym mnie sie Stinky zwrotna nie wydaję, pracę całkiem przemilczę
A vp-free na dh? Raczej nie. Jak SC to V10. Poza tym masz jeszcze np Norco i inne wynalazki, za 2500 nawet nie myśl o konie. Poza tym mnie sie Stinky zwrotna nie wydaję, pracę całkiem przemilczę

No z niewieloma bajkami miałem do tej pory styczność to też Stinkacz wydawał mi się zwrotny
.V10 chyba z tego co patrzyłem nie dorwę w tej cenie,teraz żadnej na allegro nie ma.
A jeżeli Norco to jaki model ?? I jakie inne wynalazki ?
Widziałem też da bomby do 2 tysi na chainreaction,ale konstrukcyjnie to wygląda coś jak akita a tego nie polecają ludzie.

A jeżeli Norco to jaki model ?? I jakie inne wynalazki ?

-
- Kontakt:
Na allegro akurat stoi norco a-line http://allegro.pl/item617679492_norco_a ... ighit.html .
Tak sobie patrze na oferty i zastanawiam się czy nie sprzedać całego roweru i kupić coś takiego..
http://www.allegro.pl/item624377560_spe ... ja_dh.html
Myślicie że warto?I jak z geometrią w tym modelu na kole 26"??
http://www.allegro.pl/item624377560_spe ... ja_dh.html
Myślicie że warto?I jak z geometrią w tym modelu na kole 26"??
-
- Kontakt:
Rajder spoko
ad tego BETD to ciężko coś powiedzieć, rzadka rzecz. Suport jakoś wysoko jest albo mi się wydaje [?] rower fajny, jeśli jesteś pewien, że chcesz Monstera. [Na nasze piękne okolice to się imho mija z celem, sam kiedyś chciałem.]
akSiorek, powiedz kumplowi, żeby coś zrobił z damperem
terefere, nie pierwszy raz tam jest. Rama genialna, ale najniższy - oemowy DHX trochę straszy...

ad tego BETD to ciężko coś powiedzieć, rzadka rzecz. Suport jakoś wysoko jest albo mi się wydaje [?] rower fajny, jeśli jesteś pewien, że chcesz Monstera. [Na nasze piękne okolice to się imho mija z celem, sam kiedyś chciałem.]
akSiorek, powiedz kumplowi, żeby coś zrobił z damperem

terefere, nie pierwszy raz tam jest. Rama genialna, ale najniższy - oemowy DHX trochę straszy...
GgG Nie no najpierw kredyt u rodziny->zakup->na końcu sprzedaż
Las3k_91 Ldz A rower najpierw bym pojechał obejrzeć dokładnie rzecz jasna.Support według mnie to chyba lepiej jakby był trochę wyżej ale to chyba niemożliwe?A monster rzecz jasna odrazu poszedłby na wymianę ,bo z takim klocem nie mam zamiaru skakać

Las3k_91 Ldz A rower najpierw bym pojechał obejrzeć dokładnie rzecz jasna.Support według mnie to chyba lepiej jakby był trochę wyżej ale to chyba niemożliwe?A monster rzecz jasna odrazu poszedłby na wymianę ,bo z takim klocem nie mam zamiaru skakać