witam,
kiedys ktos wmontowal filmik chyba jakiejs niemieckiej tv gdzie gosc sie scigal po drodze a obok gosc zjezdzal,jesli ktos ma jeszcze linka do tego to bede bardzo wdzieczny-potrzebne do pracy dla znajomego.
Nie chodzi o athertona vs clio,hill vs subaru itp.to nie byl top gear tylko jakas niemiecka stacja chyba.Na pewno ktos kojarzy,pzdr
czasem sie nie dziwie ze rzadko tu pisze Blady214 dzieki ale napisalem ze to NIE BYL TOP GEAR. Nie pamietam nawet za bardzo samochodu.Akcja wydaje mi sie ze byla w gorach, i jakis lokalny mistrz dh smigal po trasie a po drodze zjezdzalo auto i kto bedzie pierwszy.Zalezy mi zeby to przeslac do znajomego bo byc moze http://www.mototelewizja.pl/ bedzie zainteresowana takim testem w czerwcu we wloszech. z gory dzieki
hemi427 był taki program niemiecki baaaardzo podobny do top gear. To był ten program (gdzie ta babka od nurburgu była) czy moze to gówno z grubym łysym niemcem?
Jak zapewne wszyscy zauważyli rozgrywa się to w Leogang. Moim zdaniem koleś na biku raczej dość spokojnie jechał skoro nawet nie przeleciał tego mostku tam pod koniec filmiku
Było coś jeszcze - bodajże w niemieckiej Motorwizji. Gość ścigał się w BMW X3 i X5 z gościem na rowerkach Bergamonta. Niestety widziałem to w TV, na YouTube nie mogę znaleźć...