Jak Wam sie podoba?? ja bylem dzisiaj z paroma kumplami na "otwarciu" powzyszej traski... czy trudna?? miejscami tak - szczegolnie taki northshore z podjazdem i zakretem - dosc waski... a ze jezdze w spd to mialem w tym miejscu male problemy :] a tak poza tym bardzo przyjemnie - jakies hopki, uskoki i inne northshore`y... jedna rzecz, ktora mi sie bardzo spodobala to byla hustawka :]
wszystko elegancko zrobione nawet dwie opcje trasy a miejscami widze ze jeszcze bedzie wiecej opcji...
ogolnie bardzo fajna traska...
generalnie trasa zaczyna sie kolo starego kosciolka przy drodze laczacej polane szymoszkowa i gubalowke (oczywiscie szczyty)... jest oznaczona (start) napisem FR i dalej bialymi kropami na drzewach...
fot i filmikow jest pare tu: http://siara.zakopane.pl/forum/viewtopic.php?t=18 na forum... otwarcie bylo ok! stawilo sie wiecej ludzi niz bylo przewidziane :]... a najfajniejszy jak dla mnie jest 2mostek (ten gdzie byla "sesja" :P)
[quote="endrju71"]Kurde jak tam tylko zajade ide zobaczyc ta traske. hehe najlepsze jest to ze bede miaszkal na Gubałówce :))) tylko szkoda ze bika nie bede miał :/[/quote]
to boli... jade z klasa na wycieczke w gory... ehhh ja tego nie wytrzymam ... takie trasy tory a ja na nogach moge podziwaic blehhhh.... tlyko nie to
a ja jestem w tej konfortowej sytyuacji że jadąc na wycieczke klasową bire bika a jaedziemy(jak pojedzimy) to właśnei w gory w grę wchodzi krynica i zakopane widze że musze odwiedzić stolicę sportow zimowych (i nie tylko) :P