Opinię o korbie Truvativ Ruktion
-
- Kontakt:
Opinię o korbie Truvativ Ruktion
Witam
Sprzętownia jak wiadomo od kilku lat mimo interwencji użytkowników nie działa jak powinna. więc dalej nie tłumacze dlaczego założyłem ten temat.
Krótka piłka mam bardzo ograniczony fundusz bo w ostatnim czasie byłem zmuszony do wymiany ramy i amora więc tak...
Korba ma mieć przeznaczenie głównie Dirt i nieco w Park'u
Mieliście jakieś przykre sytuacje z tą korbą. Czy powinna wytrzymać chociaż z rok??
Sprzętownia jak wiadomo od kilku lat mimo interwencji użytkowników nie działa jak powinna. więc dalej nie tłumacze dlaczego założyłem ten temat.
Krótka piłka mam bardzo ograniczony fundusz bo w ostatnim czasie byłem zmuszony do wymiany ramy i amora więc tak...
Korba ma mieć przeznaczenie głównie Dirt i nieco w Park'u
Mieliście jakieś przykre sytuacje z tą korbą. Czy powinna wytrzymać chociaż z rok??
W tym przedziale cenowym jedna z lepszych opcji. Śmigałem na tej korbie przez 2 sezony i nie było najmniejszych problemów, śmigałbym dalej, ale przez swoją głupotę rozwaliłem gniazdo. Kupiłem następny egzemplarz i śmigam dalej i żadnych wad tej korby nie zauważyłem, no może poza wagą. Szczerze polecam.
Mam Ruktiona od... trochę ponad roku. W pierwszym półroczu złapała lekkie luzy (na połączeniu z supportem - ale nie denerwują za bardzo, czuć tylko przy odpowiednim naciśnięciu na korby) -> ale do dziś nic więcej się nie zmieniło. Ciężkie to cholerstwo, może niezbyt wytrzymałe, ale na rok powinno starczyć.
http://brooce.pinkbike.com
korba jak najbardziej ok. Kupiona w zeszle wakacje, w nastepstwie lx, ktory nie wytrzymal trudów jazdy. Kupilem ja majac na uwadze to, ze chwile pojezdze i przesiade sie na cos z wyzszej polki, ale korba sie trzyma, jedynie support trzeba bylo przesmarowac. Uzywana raczej w ostrzejszym fr, ale w fullu. Polecam.
-
- Kontakt: