jedna i druga, chociaż ta pierwsza to chyba z Marsa
Posprawdzaj sobie ile te części kosztują nowe i spójrz na stan tych, które są w tym biku no i się potem zastanów czy cena nadal ci pasuje.
Za nowe partsy na bank nie wyjdzie 7600
[S] Grimeca sys 12
[K] śrubka odpowietrzania z zacisku Grimeca
Kurde. Chce kupić lub złożyć rower i nie moge sie na nic zdecydować. Nie wiem czy ze składaniem dam sobie rady, a chce sie zmieścić w granicach 2000-2500zł. Co byście zrobili na moim miejscu?
To juz zalezy od Ciebie. Ze zlozeniem nie bedziesz mial problemu bo to proste jak poranna toaleta xD A tak na serio nie ma sie czego obawiac. Musisz rozwazyc plusy i minusy oraz czy Ci sie chce czekac na czesci czy wolisz miec gotowca (w niektorych przypadkach gotowe rowery moga wyjsc taniej ) Ja wole skladac wieksza radosc i satysfakcja bo twoja robota Takie jest moje zdanie :]
Dam Ci dobra rade, zanim zlozysz rower to przez kilka tygodni bacznie obserwuj tematy na forum, czytaj recezje czesci ktore Ci sie wydaja ze sa dobre, porownuj do innych i szukaj okazji na allegro. Ja za niektore czesci sporo przeoplacilem, ale czlowiek uczy sie na bledach...
Irionbardzo dobrze Ci radzi Nie ma sie gdzie spieszyc, wszystko nalezy kupowac z glowa i pomyślunkiem, gdyz mozesz sie przejechac. Dlatego dobrze sprawdzaj co kupujesz i badz cierpliwy
Irion Miałem to samo, wydawało mi się ze części są ok, ale to tylko mi się wydawało, trochę przepłaciłem, trochę gó**a nakupiłem, a potem czytałem forum hehe i mi się oczy otworzyły. Teraz na szczęście każda cześć jest kupowana z pomyślunkiem...
Był bardzo mało używany ok. 10 wypadów na pobliskie miejscówki przyczym był tam dowożony samochodem. Brak śladów użytkowania jedynie maleńki odprysk lakieru na ramie który powstał podczas składania
Chyba zdecyduje sie na składanie. Rama NS Surge nowa (789zł) + Drop off III lub IV z tym że nie widze ich wogóle na allegro. Ile +/- będe potrzebował kasy na resztę osprzętu?
Przerzutka tył mhm... jakiś LX może... tania, nie będzie szkoda jak coś się stanie - 100zł
Korba Ja mam octan one D1 i jestem jak narazie zadowolony... mam ją miesiąc - 140zł
Wkład truvativ giga pipe DH 145zł
Obręcze Dartmoor blizzard po 150 zł obydwie
Piasty ?????
Pedały Tinkie Winkie - 200zł
Szprychy.... jakieś za 1zł... - 72zł
nyple - 15zł
Rama - 790 zł
Drop off IV - nie orientuje się w cenie...
Mostek NS quark - 150zł
Kiera niewiem... około 150zł pewnie
Stery da bomb da reactor 140zł
sztyca easton 130zł
opony nie wiem... Może mhm... Maxxisy High Rollery 26' 2.35 - 160zł obydwie
Napinacz - Może jakiś BoP za 150 zł
Kaseta - ???
Łańcuch ???
Hamulce - Juicy five - 750 obydwa
Manetki i siodło to zupełnie nie mam pojęcia jakie... xD Policz z 200zł
Wychodzi około 2900zł razem z kaseta,łańcuchem i piastami.