Dlugi weekend 11-14 Czerwca w górach ?
Dlugi weekend 11-14 Czerwca w górach ?
Elo
Kto jedzie w gory posmigac troszke w dlugi weekend ?
Dla mnie to az 4 dni, wiec chetnie je jakos milo wykorzystam.
Wolne mam od 11 do 14 czerwca, wiec wszystkich chetnych zapraszam aby sie do mnie przylaczyli :)
Kierunek...no coz, najchetniej Szczyrk lub Czarna Góra, a wyruszal bede z wa-wy, choc do Lodzi w razie czego tez moge przyjechac bo wiem, ze tam jest dosc duza rzesza dobrze zorganizowanych ziomkow.
Jesli komus nie za bardzo odpowiada czwartek na wyjazd, to mozemy rowniez atakowac w piatek.
Takze dajcie znac ludziska, bo pogoda zapowiada sie sliczna, wiec ruszcie dupy sprzed TV'kow...
Tak czy inaczej, jestem otwarty na propozycje..dajcie znac
moje gg: 331299
Peace 8)
Kto jedzie w gory posmigac troszke w dlugi weekend ?
Dla mnie to az 4 dni, wiec chetnie je jakos milo wykorzystam.
Wolne mam od 11 do 14 czerwca, wiec wszystkich chetnych zapraszam aby sie do mnie przylaczyli :)
Kierunek...no coz, najchetniej Szczyrk lub Czarna Góra, a wyruszal bede z wa-wy, choc do Lodzi w razie czego tez moge przyjechac bo wiem, ze tam jest dosc duza rzesza dobrze zorganizowanych ziomkow.
Jesli komus nie za bardzo odpowiada czwartek na wyjazd, to mozemy rowniez atakowac w piatek.
Takze dajcie znac ludziska, bo pogoda zapowiada sie sliczna, wiec ruszcie dupy sprzed TV'kow...
Tak czy inaczej, jestem otwarty na propozycje..dajcie znac
moje gg: 331299
Peace 8)
Kluszkowce 12-13.06 karnet 10 wyjazdów 20 zeta
www.bike-park.pl
www.bike-park.pl
www.bike-event.pl
www.bike-park.pl
www.bike-camp.pl
www.bike-park.pl
www.bike-camp.pl