Tokarz Warszawa, gdzie znajdę?
-
- Kontakt:
Tokarz Warszawa, gdzie znajdę?
Witam, potrzebuję dorobić adapter do montażu dampera 216mm do signa FR2, raczej nie będzie to trudna robótka, bo mają to być dwie stalowe bądź aluminiowe ( waga nie ma znaczenia ) blaszki w kształcie trójkąta, każda z trzema dziurkami. Wolałbym jednak gdyby ktoś mógłby mi wskazać jakiegoś ogarniętego tokarza, lub osobę, która mogłaby dla mnie coś takiego wykonać ( na terenie Warszawy oczywiście ). Jak sądzicie, jaki może być orientacyjny koszt, 50 zł wystarczy ( bo o stawkach nie mam zielonego pojęcia ) ? Z góry dzięki za odpowiedź. 

www.pkt.pl - każdy tokarz coś takiego jest w stanie zrobić.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Frezer? lol, Chodzi o zamrażalnik? :P
do ŚLUSARZA trzeba iść z takim czymś jak się ma dwie lewe ręce
A nie możesz tego zrobić sam? Kup/zdobądź/znajdź odpowiedniej wielkości i grubości kawałek materiału z jakiego chcesz to mieć zrobione, wytnij model z tektury tych blach, przyłóż, odrysuj, wytnij (szlifierką kątową), oszlifuj ładnie (albo kątową najpierw z papierem ściernym potem ze szczotką drucianą, albo na stołowej, kamień potem drut), potem wywierć otwory (najlepiej na wiertarce stołowej, ale jak nie masz to zwykłą też możesz tylko zrób to dokładnie) i po sprawie. Żaden ekspert nie będzie do tego potrzebny.
do ŚLUSARZA trzeba iść z takim czymś jak się ma dwie lewe ręce
A nie możesz tego zrobić sam? Kup/zdobądź/znajdź odpowiedniej wielkości i grubości kawałek materiału z jakiego chcesz to mieć zrobione, wytnij model z tektury tych blach, przyłóż, odrysuj, wytnij (szlifierką kątową), oszlifuj ładnie (albo kątową najpierw z papierem ściernym potem ze szczotką drucianą, albo na stołowej, kamień potem drut), potem wywierć otwory (najlepiej na wiertarce stołowej, ale jak nie masz to zwykłą też możesz tylko zrób to dokładnie) i po sprawie. Żaden ekspert nie będzie do tego potrzebny.
http://www.pinkbike.com/photo/1612744
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Liwcio-
*po pierwsze- nie mam kątówki ( szlifierki )
*po drugie-to od ch...ja roboty przy cięciu tego, bo to będzie grube na 7- 10 mm
*po trzecie mam teraz sesję i nie mam zbytnio czasu żeby łazić, szukać od kogo tu pożyczyć szlifierkę, później szukać za materiałem itd. Jak dam to speca to wyjdzie dużo szybciej.
Więc wolę dać to do speca i tyle.
*po pierwsze- nie mam kątówki ( szlifierki )
*po drugie-to od ch...ja roboty przy cięciu tego, bo to będzie grube na 7- 10 mm
*po trzecie mam teraz sesję i nie mam zbytnio czasu żeby łazić, szukać od kogo tu pożyczyć szlifierkę, później szukać za materiałem itd. Jak dam to speca to wyjdzie dużo szybciej.
Więc wolę dać to do speca i tyle.