Zmiana e-mail

Wujek_Ray
Kontakt:

Zmiana e-mail

Post autor: Wujek_Ray »

Jest taka możliwoś zmiany adresu email. Jeśli tak to jak ??
Uciu
Kontakt:

Post autor: Uciu »

heh opcja 'Profil' na pasku zadań.
MG
Kontakt:

Post autor: MG »

A ile można czekać na aktywacje tego konta :| Zmieniłem maila z 2 jak nie 3 tyg temu i aktywacji nadal nie ma a jakoś nowe konto, to z którego pisze ktoś łaskawie aktywował :|
Wujek_Ray
Kontakt:

Post autor: Wujek_Ray »

Ja kiedyś zakładałem konto na dh-zone i mi napisali że nie można założyć.A potem znowu próbowałem i mi napisali że e-mail został już użyty.Musiałem dać inny a teraz nie moge zmienić bo ciągle pisze że już został użyty(i to prze ze mnie tylko raz ). :(
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

po co Ci to zmieniać?
MG
Kontakt:

Post autor: MG »

eskimos28 bo utraciłem hasło do poprzedniego :| Glupie pytanie....
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Wydaje Mi się że eskimos28 miał na myśli że po co Ci zmieniać emila w profilu, pisząc "po co Ci to zmieniać?", ponieważ do niczego nie jest potrzebny na forum, zapewne nie chodziło Mu o dociekanie powodów które Tobą targały podczas pisania tematu, btw "został utracony" lepiej nazwać "zapomniałem" słowo łatwiejsze, a zapewne pokazuje szerzej prawdę.

Poza tym sprawa oczywista, usiądź, zastanów się następnym razem, zanim odpalisz swojego ukochanego PieCa czy innego klaptopa. Wiem że nie muszę czytać/udzielać się w "takich" tematach, ale jestem wrednym i dziwnym (jak Już "ktoś" nazwał Mnie w innym temacie) ale drażni Mnie takie podejście... Wiem że są wakacje, ale to powinien być równie intensywny okres pracy szarych komórek (nie mylić z sony erikson'em czy innymi NOKIA'mi) co normalny dzień w roku szkolnym...
ODPOWIEDZ