Co sie dzieje z tym Boxerem?
Co sie dzieje z tym Boxerem?
Witam tak się składa ze w Boxxerze kumpla(Ride 2005r) coś się popsuło mianowicie wygląda to w ten sposób ze przy (powiedzmy) probie dobicia amora w miejscu amor nieziemsko się utwardza jest praktycznie sztywny a ze środka słychać niepokojące jęki . Nie wiem jeśli ktoś z was spotkał się z takim przypadkiem opiszcie co można z tym zrobić albo chociaż co to możne być.(Cos z regulacja kompresji, tlumnikiem ,olej?)
Godryk mam zła wiadomość. Sewris nie pomoże na stałe. Nate jesli przestanie ci sie tak robic to za jakiś czas bedziesz mial to spowrotem. Miałem to samo w moim ride z tegoż rocznika. Niestety tłumiki hc2 to padlina jakich mało...
Napisz do harfy, może oni maja jakiś pomysł. U mnie pomogła wymiana tłumików na motion control .. ale to drogie rozwiazanie.
Napisz do harfy, może oni maja jakiś pomysł. U mnie pomogła wymiana tłumików na motion control .. ale to drogie rozwiazanie.
http://www.bikeaction.pl/?menu=f9597126 ... 010e4c2280
moze to to? Mialem tak kiedys w race 2004..
moze to to? Mialem tak kiedys w race 2004..
kubabike ile cie wykosztował taki tuning na Motion Control i z jakiego RS podpasuje mi ten tłumik?
Jestem w posiadaniu takiego amorka i nie chciał bym go zmieniać.
Brat jezdzi na Race 2005 hc2 i chodzi mu to bardzo płynnie i czule, ale tuningowany był w TF Tuned, nie wiem na czym ten tuning polega, ale widocznie pomaga.
Jestem w posiadaniu takiego amorka i nie chciał bym go zmieniać.
Brat jezdzi na Race 2005 hc2 i chodzi mu to bardzo płynnie i czule, ale tuningowany był w TF Tuned, nie wiem na czym ten tuning polega, ale widocznie pomaga.