Chyba będzie mi tam spędzać większość tygodnia tak więc będę wdzięczny za jakieś info na temat sceny mtb w tej okolicy...
Pozdrawiam.
[Mędzyrzecz] jeździ ktoś?
[Mędzyrzecz] jeździ ktoś?
- Załączniki
-
- miedzyrzecz.png (38.98 KiB) Przejrzano 503 razy
-
- T.11Miedzyrzecz.jpg (70.64 KiB) Przejrzano 505 razy
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
W sumie to w Parku Słowiańskim już nic nie ma, praktycznie nic, to są pozostałości http://bladydh.pinkbike.com/album/Ride-5-06-2009/ , co do pozostałych miejscówek, to aktualnie budujemy trasę DH, taką na jaką nam warunki pozwalają, na dniach mogę dać foty, wiadomo są dirty etc. miejscówki do freeridu też się znajdą, tylko trzeba by wpaść na trochę z łopatą 

U nas taka mentalność ludzi i nic się nie da z tym zrobić, w Parku drewno pokradli, hopki poniszczyli, zresztą, upatrzyli sobie naszą trasę jako drogę na cmentarz i chodzą ciąglę tamtędy, a już miałem pare sytuacji jadąc z góry, że szła kobieta z wózkiem i nie miałem wyjścia tylko kłaść się na glebę z rowerem. Gdzie budujemy? W sumie to już nie jest ściśle Gorzów, aczkolwiek teren chyba nadal do niego należy, budujemy w lesie pomiędzy Wieprzycami, a Małyszynem, niestety nie mamy pozwolenia, ale i tak wszystko idzie do przodu. Zdjęcia możliwe, że jeszcze dzisiaj będę miał