Zaplecze sprzętowe na zawodach - Co najbardziej potrzebne
Zaplecze sprzętowe na zawodach - Co najbardziej potrzebne
czesc
5lipca w kluszkowcach startuje nowy pomysl jednej z polskich firm,zgodnie z ktorym na zawody DH i ew. 4x bedzie jezdzic ekipa tejze firmy (co juz sie pare razy zdarzylo,teraz ma sie zdarzac systematycznie) z "przenosnym sklepem" i prowadzic sprzedaz czesci ktore moga sie w trakcie zawodow uszkodzic.sory za nieco chaotyczny wstep,ale mam kaca i nieco ciezko mi sie formuluje mysli ;).
do rzeczy:
co,Waszym zdaniem,powinno znajdowac sie w ofercie tego sklepu?
na pewno beda:
1)opony na suche i mokre w miekkiej mieszance
2)hamulce
3)pedaly
4)jakies korby
5)przerzutki tylne
6)kierownice
7)detki
8)lancuchy
9)linki,pancerze
10)szybkozamykacze
11)haki
12)linki i pancerze
13)gripy
14)kasety
15)latki
16)srubki
17)smar
18)sztyce
19)mostki
co jeszcze?
pozdro
5lipca w kluszkowcach startuje nowy pomysl jednej z polskich firm,zgodnie z ktorym na zawody DH i ew. 4x bedzie jezdzic ekipa tejze firmy (co juz sie pare razy zdarzylo,teraz ma sie zdarzac systematycznie) z "przenosnym sklepem" i prowadzic sprzedaz czesci ktore moga sie w trakcie zawodow uszkodzic.sory za nieco chaotyczny wstep,ale mam kaca i nieco ciezko mi sie formuluje mysli ;).
do rzeczy:
co,Waszym zdaniem,powinno znajdowac sie w ofercie tego sklepu?
na pewno beda:
1)opony na suche i mokre w miekkiej mieszance
2)hamulce
3)pedaly
4)jakies korby
5)przerzutki tylne
6)kierownice
7)detki
8)lancuchy
9)linki,pancerze
10)szybkozamykacze
11)haki
12)linki i pancerze
13)gripy
14)kasety
15)latki
16)srubki
17)smar
18)sztyce
19)mostki
co jeszcze?
pozdro
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Przewody hamulcowe. Osoba, ktora szybko wymieni uszkodzony przewod, przerzutke, kasete itp. Wielu poczatkujacych i nie tylko ma z tym problemy.
Poza tym latki moim zdaniem sa zbedne- jak detka strzeli na zawodach to wymieniamy i tyle.
Poza tym moze jakies ciuchy jako dodatek czy promocja, kombinezony przeciwdeszczowe- moga okazac sie hitem przy niepogodzie
Poza tym latki moim zdaniem sa zbedne- jak detka strzeli na zawodach to wymieniamy i tyle.
Poza tym moze jakies ciuchy jako dodatek czy promocja, kombinezony przeciwdeszczowe- moga okazac sie hitem przy niepogodzie
http://www.endura.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
miecio000027 bloki do spd raczej bez sensu-to sie nie psuje,tylko zuzywa a kazdy wie w jakim stanie ma bloki.do tego znowoz-trzeba by bylo wozic pare rodzaji tego,co moze byc problematyczne.nie wydaje mi sie zeby to mozna bylo sprzedac na zawodach
.
to samo z koleczkami do przerzutek.
blackdemon racja,sztyce w dwoch czy trzech najpopularniejszych rozmiarach.hmm,31,4 na pewno,co jeszcze jest popularne?

to samo z koleczkami do przerzutek.
blackdemon racja,sztyce w dwoch czy trzech najpopularniejszych rozmiarach.hmm,31,4 na pewno,co jeszcze jest popularne?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
...i 30.9 - giant, spec ( w tym bighity, których jest na pęczki
)
Ale sztycę rozwalić to trzeba mieć niefart, raczej to mało potrzebne wg mnie.
- klocki (wspomniane wyżej i to najtańszych tarczówek - shimano 485/486/525/blackbox i wiele innch - ten sam klocek),
- kilka szt. opon na błoto ( wety 2.5 42a np)
- wspomniany kombinezon też maxxisa, za 11zł można je kupić, to nawet jakby 20zł kosztowały to by miały wzięcie:

-Smary to np finishline ceramic wet i suchy + do tego parę butelek jakiegoś zwykłego dota i olej mineralny np motorexa ( czy nawet lhm
)

Ale sztycę rozwalić to trzeba mieć niefart, raczej to mało potrzebne wg mnie.
- klocki (wspomniane wyżej i to najtańszych tarczówek - shimano 485/486/525/blackbox i wiele innch - ten sam klocek),
- kilka szt. opon na błoto ( wety 2.5 42a np)
- wspomniany kombinezon też maxxisa, za 11zł można je kupić, to nawet jakby 20zł kosztowały to by miały wzięcie:
-Smary to np finishline ceramic wet i suchy + do tego parę butelek jakiegoś zwykłego dota i olej mineralny np motorexa ( czy nawet lhm

piotrex o maxxisy pytaj w meridzie ( dystrybutor) albo tutaj:
http://www.maxxoponyrowerowe.pl/?57,kom ... orazowe-dh
malarskie często są z dzianiny, te są bardziej foliowe, przy okazji szare, a nie białe
http://www.maxxoponyrowerowe.pl/?57,kom ... orazowe-dh
malarskie często są z dzianiny, te są bardziej foliowe, przy okazji szare, a nie białe
-
- Kontakt: