Pedały Da Bomb, Skint czy Shin Guru ?

50Groszy
Kontakt:

Pedały Da Bomb, Skint czy Shin Guru ?

Post autor: 50Groszy »

Tak jak w temacie mam zamiar kupić pedały firy Da Bomb i zastanawiam się nad modelami Shin Guru i Skint . Które lepsze ? Może ktoś z was takie ma ?
Z wyglądu bardziej podobają mi się Shin Guru ale nie mają pinów i przez to nie wiem jak trzymają....

Błagam nie piszcie ,żebym kupił Leg Eatersy bo ich nie lubię ,ma je kumpel i uważam ,że piny po mimo ich ilości są idiotycznie rozmieszczone po platformie i słabo trzymają ;)

Proszę o pomoc ;)
Fly high and never fall down.....
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

Na crc oba po 40funtów, tak więc wnioskuje, że masz ponad 200zł. Oba pedzie wyglądają na ponad 600g wagi co jest totalną porażką. Nie lepiej kupić ht za niecałe 200zł i mieć spokój? :) Chyba, że koniecznie chcesz pedały inne niż wszystkie, to nie pomogę.
50Groszy
Kontakt:

Tak jak mówisz ,zależy mi na pedałach innych niż wszystkie :)
A myślę nad nimi bo wyglądają super ,zdają się być bardzo wytrzymałe .... i ten krzyż :D
Wyjeżdżam do Ameryki na pewien czas i dla tego szczególnie mnie interesują. Na chain Reaction Cycles można wyrwać je za 66,45 $

A tak ogólnie to by bardzo pasowały do mojego rowera (wiem ,że nie składa się pod wygląda ,ale jak można bo jakość dobra ... :) )

Aha na wadze mi nie zależy bo i tak jeżdżę na 18-19kg Hard Tailu :D
http://www.pinkbike.com/photo/2805793/ to on :D (Zmienił się tylni hamulec na Avid Juicy 5 z 203 i doszedł napinacz z BOPa no ale to nie temat o rowerze ;P)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

No to może Holzfellery? Waga fakt spora, ok 570 gram ale nadrabiają wyśmienitym trzymaniem i wielkim łożyskiem nie do zajechania. Kolor też fajny, chrom długo się trzyma i nie schodzi jak farba.
MG
Kontakt:

Post autor: MG »

50Groszy z tego co widziałem to te Shin Guru będąpełn\o syfu z butów łapały i raczej kiepsko trzymały, te drugie już mają lepsze piny ale co do trzymania nogi to też myśle że będzie kiepsko. Na CRC pierwsze atomlaby zdająsię być fajne :>
50Groszy
Kontakt:

Bez przesady ,jedyne fajne atomlaby jakie ja tam widzę to kosztują 130$ !
Tyle kasy nie ma, to co za Da Bomby to już max ;)
A zależy mi również aby platformy były duże ,ponoć te Da Bomby są jednymi z największych :)
Impus
Kontakt:

Post autor: Impus »

Skoro mają być inne niż reszta to może te?
http://allegro.pl/item677078010_ultra_c ... cyfka.html
50Groszy
Kontakt:

Ale nie nie, mi w tym temacie chodzi wyłącznie o to czy ktoś ma jedne z tych Da Bombów i może powiedzieć jak się spisują ;)
ODPOWIEDZ