Mistrzostwa Polski - gdzie ???
Mistrzostwa Polski - gdzie ???
Witam i zapytam bo słyszałem dziwne info !!! Podobno nie będzie MP w Krynicy tylko gdzies w innym miejscu, podobno termin chciano zmienić na inny ale to tylko podobno...nie widzę oficjalnych info o tym więc zakładam że jednak MP w Krynicy będą...sora jeśli coś mi uciekło ale ostatnie tygodnie miałem w lesie lub na obozach...jak ktoś może podac dokładniejsze dane to wdzięczny będę...
czy termin MP to 23.08 ??
czy miejsce to Krynica Górska ??
pozdro
czy termin MP to 23.08 ??
czy miejsce to Krynica Górska ??
pozdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
http://www.joy-ride.pl/aktualnosci/217/ ... orii!.html
Już zaczęli prace nad trasą? może już można pojeździć? Wiem że jeszcze kawałek do zawodów, jednak górka jest fajna i miło było by tam pojeździć. Ile może kosztować wyciąg ? Wersja "downhill" wchodzi w grę? czy "normalna 17pln (chyba)
Już zaczęli prace nad trasą? może już można pojeździć? Wiem że jeszcze kawałek do zawodów, jednak górka jest fajna i miło było by tam pojeździć. Ile może kosztować wyciąg ? Wersja "downhill" wchodzi w grę? czy "normalna 17pln (chyba)
Legalnie od dawna nie da się tam jeździć (a lata temu trasa była chyba najszybszą w polsce). Może ktoś z miejscowych się wypowie, czy łopaty są już w ruchu (chociaż nie sądzę, by do sierpnia się cokolwiek ruszyło). Miejscówka jest o tyle super dla niezmotoryzowanych, że pkp pod nosem 

http://www.pinkbike.com/u/aenim/
co za ściema ze zmienianiem dat MP na kilka tygodni przed zawodami !!!! K.WWWA.... podaje się od stycznia datę zawodów a na miesiąc przed się ją zmienia !!! Ludzie mają jakieś plany wakacyjne i startowe a teraz to wszystko w dupę leci !!!
nie kumam jak można tak robic ludzi w jajo...można zmienić miejsce ale nie datę !!!
sorewicz Tomek ale nie robi się tak że podajesz oficjalną datę zawodów ( najistotniejszych w sezonie ) w styczniu bez dopiętej umowy z miejscem w którym mają się odbyć !!! a następnie zmieniasz ją sobie bo coś się posypało....postaraj się następnym razem najpierw dogadać wszystko z miejscem a następnie podawaj termin !!w zeszłym roku Szczyrk a w tym Krynica !!! Ludzie planują sezon co do tygodnia i kazda zmiana ma wpłym....
cena wyciągu zachęcająca !!! no i nie ma to jak podac info na jakiejś niszowej stronie ...
nie kumam jak można tak robic ludzi w jajo...można zmienić miejsce ale nie datę !!!
sorewicz Tomek ale nie robi się tak że podajesz oficjalną datę zawodów ( najistotniejszych w sezonie ) w styczniu bez dopiętej umowy z miejscem w którym mają się odbyć !!! a następnie zmieniasz ją sobie bo coś się posypało....postaraj się następnym razem najpierw dogadać wszystko z miejscem a następnie podawaj termin !!w zeszłym roku Szczyrk a w tym Krynica !!! Ludzie planują sezon co do tygodnia i kazda zmiana ma wpłym....
cena wyciągu zachęcająca !!! no i nie ma to jak podac info na jakiejś niszowej stronie ...
Schodek Ale to nie Gagat sobie zmienił tą datę tzn. nie dobrowolnie. TO zostało zmienione z musu bo w tym czasie kiedy miały sie tam odbyć zawody było jakieś święto Ustronia i nie chcieli się zgodzić na dwie imprezy. Co do karnetów na pewno będzie jakoś inaczej a co do trasy, będziemy budowali dopiero. Ale szykujcie kondycję i łapy(4-5 min zjazd) 

http://www.team.hadronsport.com/
to że jakieś świeto nie ma znaczenia...jeśli w styczniu podajesz datę i miejsce imprezy a w lipcu zmieniasz i jedno i drugie nie śiwadczy dobrze o organizacjii...można zmienić miejsce z jakiś przyczyn ale ternin to powinien zostac BETONOWY !! Są ludzie co zapisują się na operacje,są wesela,wyjazdy planowane od roku albo wypady z ziomami na koncerty....jak ktoś ma więcej lat niż 15 zaczyna planowac swój wolny czas dużo wcześniej niż po zaliczeniu szkoły !!! Mam nadzieję że wyciągnięte zostaną wnioski z takich wpadek i w następnych latach będzie terminarz BETONOWY a nie plastelinowy
nie ma co już po fakcie ale śmierdzi to na kilometr..

nie ma co już po fakcie ale śmierdzi to na kilometr..
bez jaj ze zmianą daty!!! Najważniejsza impreza w sezonie, każdy sobie zaplanował i nagle zmiana??? Jak to prawda, to już sobie wystartowałem... 
Zmiana miejscówki jest jeszcze do przejścia, ale w dwóch miejsach w tym samym czasie nie da się być!!!
Pozatym w tym terminie są mistrzostwa świata mastersów. Co to za pomysł żeby mistrzostwa polski były w tym samym czasie co mistrzostwa świata??

Zmiana miejscówki jest jeszcze do przejścia, ale w dwóch miejsach w tym samym czasie nie da się być!!!
Pozatym w tym terminie są mistrzostwa świata mastersów. Co to za pomysł żeby mistrzostwa polski były w tym samym czasie co mistrzostwa świata??
Sporo z was (jak nie większość) do przedszkola chodziła czy też pierwszych klas podstawówki, jak zawody się tam odbywały
Potencjał góry jest dobrze znany i gdyby nie konflikty i zakazy po dziś dzień by służyła zjazdowcom...
Stąd właśnie pytanie do wtajemniczonych: co z trasą po zawodach? zniknie i przepadnie czy też w końcu dojdzie do porozumienia i będzie można tam zjeżdżać?
A sam fakt zmiany terminu zawodów to przykład totalnego braku profesjonalizmu w podejściu do tematu. Inna sprawa, kto jest temu winny...

Stąd właśnie pytanie do wtajemniczonych: co z trasą po zawodach? zniknie i przepadnie czy też w końcu dojdzie do porozumienia i będzie można tam zjeżdżać?
A sam fakt zmiany terminu zawodów to przykład totalnego braku profesjonalizmu w podejściu do tematu. Inna sprawa, kto jest temu winny...
http://www.pinkbike.com/u/aenim/
A właśnie, co z trasą po zawodach?
Bo jak znów szlaban drut kolczasty i nie szczepione pitbule (czytaj lesnicy i inni tacy) to trzeba było z nimi w ogóle nie gadać tylko olać (wolałbym aby MP odbyły się nawet w Kluszkowcach niż w miejscu gdzie mają nas w dupie, nawet jak bylaby tam trasa na 44minuty z epickimi alpejskimi widokami). Teraz wpakuje sie tam kasę, zrobi reklamę i sciągnie sporo ludzi a oni "po staremu".
Liczę na was że coś zdziałaliscie drodzy organizatorzy a nie daliście się w..... w d..... burakom.
Pełen nadzieji i lekko podekscytowany.
Wojtek
PS. Co sie znów w tej Krynicy porobiło, kto znów robił problemy, tak z ciekawości.
Bo jak znów szlaban drut kolczasty i nie szczepione pitbule (czytaj lesnicy i inni tacy) to trzeba było z nimi w ogóle nie gadać tylko olać (wolałbym aby MP odbyły się nawet w Kluszkowcach niż w miejscu gdzie mają nas w dupie, nawet jak bylaby tam trasa na 44minuty z epickimi alpejskimi widokami). Teraz wpakuje sie tam kasę, zrobi reklamę i sciągnie sporo ludzi a oni "po staremu".
Liczę na was że coś zdziałaliscie drodzy organizatorzy a nie daliście się w..... w d..... burakom.
Pełen nadzieji i lekko podekscytowany.
Wojtek
PS. Co sie znów w tej Krynicy porobiło, kto znów robił problemy, tak z ciekawości.
moim zdaniem zmiana daty imprezy tej rangi to porazka organizatorow... to ze zmienilo sie miejsce na miesiac przed tez nie jestw pozadku bo sa ludzie ktorzy sobie duzo duzo wczesniej rezerwuja miejsca w hotelach zeby miec zaklepaną miejscówe blisko wyciągu..
z datą lipa straszna.... np ja juz mam wizyte z glowy bo wziąłem wolne w robocie od 21 do 24.08 zeby moc w czwartek juz pojezdzic na miejscowce... a tu wielki chu... wolne mam zaklepane i musze wykorzystac a na mistrzostwa nie pojade....
i w 100% zgadzam sie z Wojtek K... po co robic mistrzostwa na miejscowce ktorej władze po zakonczeniu zawodow(czytaj po zgarnięciu kasy) zabroni bikerom wstępu i powiedza " a teraz mozecie nam naskoczyc"... jak dla mnie skoro nie pozwalaja jezdzic bikerom i wywalają nas z tamtad na kopach nie powinno sie w zadnym wypadku organizowac tam mistrzostw ani zadnych zawodow...
bo wedlug mnie odbyło sie to na tej zasadzie...
Na codzien za darmo nie mozna jezdzic bo cie wypierdolą i dostaniesz mandat. ale jak w gre weszla grubsza kasa to oczywiscie chetnie nas tam przyjmą.. na jeden weekend.. potem znow nas wypierdolą i beda nam sie smiali w twarz ze napompowalismy im kupe kasy a oni nas osrali...
wiadomo ze taka impreza to gora forsy dla miasta i ludzi... przypuszczam ze w ciagu takiego weekendu kiedy sa MP miasto i ludziska zarobia wiecej forsy niz przez caly miesiac zarabiaja... i z tego powodu powinnismy organizowac zawody w miastach gdzie przyjmuja nas z otwartymi rękoma i dac kase ludziom ktorzy chcą żebyśmy przyjezdzali jak najczesciej... a nie dawac kase ludziom ktorzy powiedza "no dobra jak dobrze zaplacicie to pojeździcie sobie te 2dni, ale potem wynocha bo nikt was tu nie chce"
z datą lipa straszna.... np ja juz mam wizyte z glowy bo wziąłem wolne w robocie od 21 do 24.08 zeby moc w czwartek juz pojezdzic na miejscowce... a tu wielki chu... wolne mam zaklepane i musze wykorzystac a na mistrzostwa nie pojade....
i w 100% zgadzam sie z Wojtek K... po co robic mistrzostwa na miejscowce ktorej władze po zakonczeniu zawodow(czytaj po zgarnięciu kasy) zabroni bikerom wstępu i powiedza " a teraz mozecie nam naskoczyc"... jak dla mnie skoro nie pozwalaja jezdzic bikerom i wywalają nas z tamtad na kopach nie powinno sie w zadnym wypadku organizowac tam mistrzostw ani zadnych zawodow...
bo wedlug mnie odbyło sie to na tej zasadzie...
Na codzien za darmo nie mozna jezdzic bo cie wypierdolą i dostaniesz mandat. ale jak w gre weszla grubsza kasa to oczywiscie chetnie nas tam przyjmą.. na jeden weekend.. potem znow nas wypierdolą i beda nam sie smiali w twarz ze napompowalismy im kupe kasy a oni nas osrali...
wiadomo ze taka impreza to gora forsy dla miasta i ludzi... przypuszczam ze w ciagu takiego weekendu kiedy sa MP miasto i ludziska zarobia wiecej forsy niz przez caly miesiac zarabiaja... i z tego powodu powinnismy organizowac zawody w miastach gdzie przyjmuja nas z otwartymi rękoma i dac kase ludziom ktorzy chcą żebyśmy przyjezdzali jak najczesciej... a nie dawac kase ludziom ktorzy powiedza "no dobra jak dobrze zaplacicie to pojeździcie sobie te 2dni, ale potem wynocha bo nikt was tu nie chce"
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
XXX chyba z tym hotelami przesadziles... ja jak przyjezdzam w czwartek na zawody to moge se wybrzydzac ile chce.... wiec tutaj az tak nie przesadzaj 
a teraz krotka pilka, jacy wy jetescie pojebani, zmieniono date zawodow i miejsce,fakt dla niektorych konkretna lipa... ale Noldorek dobrze napisal ze dobrze ze sie odbeda
od takich postow az zygac sie chce, od tej krytyki... jak tacy zajebisci jestescie to zorganizujcie zawody, hahah nie mowie mp bo bo tzreba miec leb na karku zeby je zorganizowac, i tuz na drugim mijescu musza stac znajomosci
groober odwolal zawody, jak gagat tez odwola nie bede zdziwiony, bo normalnie az nie chce sie nic robic od czytania tych badziewnych postow.... moze napiszcie do gagata i zapytajcie sie w czym mozecie pomoc by te mp odbyly sie wtedt i tam gdzie chcecie i wykazcie chodz odrobine inicjatywy..... ludzie myslec i dziekowac Bogu , szatanowi i cholera wie komu ze mamy tak wspanialego organizatora ze potarfi zorganizaowac zawaliste zawody !!!!
Apropo ustronia jak ludzie sa pojebani to my ich nie zminimy, oni straca
:D mowi sie trudno zyje sie dalej

a teraz krotka pilka, jacy wy jetescie pojebani, zmieniono date zawodow i miejsce,fakt dla niektorych konkretna lipa... ale Noldorek dobrze napisal ze dobrze ze sie odbeda

Apropo ustronia jak ludzie sa pojebani to my ich nie zminimy, oni straca