czy wie ktoś, czy jakiś z tych wyciągów działa jutro albo pojutrze, jeżeli tak to w jakich godzinach, itd? nie moge nic o tym znaleźć ani na necie ani na forum
Żar - co pół godziny jeśli nie ma ludzi, jeśli jest od 10 osób w górę co 5 minut. 11zł jeden wyjazd z rowerem, karnet 70 zł (+15zł kaucji) za 10 wjazdów, chyba się nie pomyliłem.
To niezłe mają ceny, chyba że trasa jest taka dobra.. A jest jeszcze jakiś wyciąg do 100 km od Krakowa oprócz Myślenic, Żaru i Kasiny?
A o Kasinie czy Myślenicach ma ktoś jakieś info?
rider_krk z tego co koledzy mówili to wyciąg chodzi na życzenie Ja w ramach oszczędności uderzam pieszo na inną trasę więc nie za bardzo się orientuje co i jak z wyciągiem
http://www.lato.zarabiesport.pl/ -tu masz co do myślenic.Karnet kosztuje 45zł+15zł(kaucja)w dni powszednie i 55zł+15zł(kaucja) w soboty i święta.W sprawie Kasiny wiem tyle że PODOBNO trasa już nie istnieje...niech się wypowie arthur.
rider_krk co do trasy na żarze to ona jest rozjeżdżona po zawodach motorowych do tego 70 zł za 10 wyjazdów i 15 zł kaucji za karnet. Troche przesada z takimi cenami za rozwaloną trase z zawodów i dziką trase karpia. Jako bonus jakiś śmierdzący strumyk płynie przed wjazdem do budynku kolejki, nie polecam się w niego pakować z większą prędkością..
Polecam Szczyrk - normalne ceny a Żar.... juz tam nie pojade kiedys moglem sobie zaladowac na karnet np 5 lub 6 wyjazdow po 5 zl a teraz tylko 10 za 70 zl!! chyba kogos pogielo! zegnamy Żar :/
gravity3rider pisze:juz tam nie pojade kiedys moglem sobie zaladowac na karnet np 5 lub 6 wyjazdow po 5 zl a teraz tylko 10 za 70 zl!! chyba kogos pogielo! zegnamy Żar :/
Mi też się tam nie podoba.. Contestówka większa część poi stoku, Karpiówka fajna ale bez szału. Przede wszystkim wszystko bardzo krótkie.. Do tego ceny i jakoś średnio mnie rajcuje "skwar" w wagoniku i komentarze dziadków, że "co to za rower, że trzeba wyciągiem jechać"
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
czy w najlbizszych dniach dziala wyciag na górze Żar .? jezeli tak to prosil bym o info w jakich godzinach jakie koszty i czy czasem nei jest tka jak w kasinie ze co godizne chyba ze sie uzbiera 12 osob...
z góry dziękuje
Żar, Kolejka chodzi od 9 do 20. Wyjazd co pół godziny, no chyba ze jest więcej ludzi to częściej, czasem nawet chodzi cały czas. Co do ceny karnetów.. no niestety 70 pln za 10 wyjazdów. Nie ma żadnej kaucji!. Dopiero w paździeniku zejdą z cenami. Co do trasy. Ostatnim czasy bardzo się poprawiła. Nie jest rozjeżdżona. Da się spokojnie pojeździć. Nawet słyszałem bardzo miłe opinie o niej.
Pozdrawiam.
Polecam wybrać się na Żar, trasa naprawiona...
Gap - nie trzeba już lecieć całego, ponieważ jest zrobione nowe lądowanie, na moje oko wystarczy tylko przelecieć 3 m...